Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

OD DIJAMANTSKOG “POKERA” VALJEVKI NA SPISKU SAMO ANA LAZAREVIĆ!? Featured

 

1ana l cvet

Na leto našu žensku reprezentaciju očekuju tri velika takmičenja, a selektor Zoran Terzić je pozvao 21. odbojkašicu za kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo u Poljskoj od 23. do 28. maja u Varšavi. Od "pokera" Valjevki: Tanje Grbić, Ljilje Ranković, Maje Savić pozvao je samo Anu Lazarević, prvu zvezdu šampiona Grčke Olimpijakosa u prilici da sa ekipom iz Pireja  predpodsednjeg dana aprila osvoji drugu duplu krunu za dve sezone koliko igra u Grćkoj !1ana crno bela

 

Pozvana je evropska šampionka iz Valjevka Ana Lazarević, posle sjajnih igara u dresu Olimpijakosa, osvajaču Kupa i 2017, finallisti Čelendž Kupa i sigurno je od 29.aprila vlasniku nove titule šampiona Grčke. Nova stara imena su i Ana Antonijević i  Jelena Blagojević.

Odbojkaška Srbija, posebno Valjevke i Valjevci su očekivali da Terzić na širi spisak uvrsti još i tri Valjevke: Tanju Grbić, Ljilju Ranković i Maju Savić.

Tanja je 2016. postala šampion Francuske, Ljija je to bila sa Partizan – Vizurom, a ovog aprila tehničar Kana i primač Le Kaneta se bore šampinoski trofej, i u subotu će pokušati da sa svojim ekipama stignu do finala plej ofa Francuske. Poljskiklub klub četvrte  iz "pokera" Valjevki Maje Savić nije imao  impresivnu sezonu, ali je Maja igrala kao i proteklih godina na evropskom nivou.

Na Terzićevom spisku su: Ana Antonijević, Bojana Živković, Danica Radenković, Slađana Mirković (dizači), Ana Bjelica, Sanja Malagurski, Tijana Bošković (korektori), Silvija Popović, Jelena Blagojević (libera), Milena Rašić, Stefana Veljković, Jovana Stevanović, Nađa Ninković, Mina Popović, Jovana Kocić (srednji blokeri), Brankica Mihajlović, Tijana Malešević, Bianka Buša, Ana Lazarević, Bojana Milenković i Katarina Lazović (primači servisa).

“Ovo je spisak samo za ovu akciju, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Za kasnije ćemo videti. Ana Antonijević je dugo bila odsutna zbog povreda i operacija. Sada je spremna, zdrava, obavili smo razgovor, rekla je da može, a njeni igrački kvaliteti su poznati. Ana Lazarević je bila ranije u reprezentaciji, sada je ponovo zasluženo, jer igra jednu od glavnih uloga u uspesima i sjajnim igrama Olimpijakosa. Svakako je zaslužila poziv, baš kao i Jelena Blagojević, čiji su i ljudski i igrački kvaliteti uvek bili nesporni. Videćemo još koju će ulogu u timu ona imati, ali joj je sigurno mesto u nacionalnom timu” smatra Terzić.

Na spisku u odnosu na protekla velika takmičenja nema 4 istaknute odbojkašice: Jelene Nikolić, Maje Ognjenović, Suzane Ćebić i Jovane Brakočević.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas