Menu

zaglavlje

LJUBAV SRBA I MRŽNJA HRVATA NEMAJU GRANICE...

LJUBAV SRBA I MRŽNJA HRVATA NEMAJU …

Osta za nama najbolje o...

I BEZ VALJEVA MAŠA CVETKOVIĆ RASTE U CVET SRPSKOG PLIVANJA

I BEZ VALJEVA MAŠA CVETKOVIĆ RASTE …

  Valjevka Maša Cve...

FRANCUSKA, HRVATSKA I NARAVNO NOLEEEE!

FRANCUSKA, HRVATSKA I NARAVNO NOLEE…

Veliki Konfućuje je rek...

MIONICA DOSANJALA SVOJ SAN, IMA HRAM SPORTA

MIONICA DOSANJALA SVOJ SAN, IMA HRA…

  Mionica je dosanj...

BORA RADOJIČIĆ OD VEČERAS PREDSEDNIK FK  KRUŠIK BUDUĆNOST

BORA RADOJIČIĆ OD VEČERAS PREDSEDNI…

Diplomirani ekonomista,...

WC ZA ŠTETOČINE NA KRUŠIKU RADI OD 18,00

WC ZA ŠTETOČINE NA KRUŠIKU RADI OD …

Društvo na čelu sa fudb...

STOJANAC POBEDIO I U "MONCI" AVAKO JE LIDER!

STOJANAC POBEDIO I U "MONCI…

  Debitant Matija S...

VALJEVAC VESELIĆ  VICEŠAMPION PLANETE

VALJEVAC VESELIĆ VICEŠAMPION PLANE…

Valjevac Ivan tuta - Ve...

MATIJA STOJANAC DRUGI U KLASI NA RELIJU U MiONiCI

MATIJA STOJANAC DRUGI U KLASI NA RE…

foto Ana Perić Loši vre...

IN MEMORIAM RAJKO BORISAVLJEVIĆ(1952-2018)

IN MEMORIAM RAJKO BORISAVLJEVIĆ(195…

U Valjevu se ovog Ivanj...

Prev Next

KMF RB ELITNO NA STARTU, BK 2014 ODE NA BAUŠTEL! Featured

111kmf rb

Debitant u Prvoj ligi Srbije u futsalu KKM RB starovao pobedom od 3:1 u elitnom takmičenju Srbije! FK „BK 2014 30.septembra na Zlatiboru završio sezonu, a predsednik podoban svakoj vlasti  vedć je pustio "glas" : "ne zanima ga rezultat i i sad bi da malteriše i da bude  "bauštelac“

Valjevski majstori malog fudbala sa povremenim reprezentativcem Milanom Božićem- Limunom su se posle nadmoćnog osvajanja prvog mesta u Drugoj ligi, još bolje organizovali i spremili za sezonu u eliti. Predvođeni direktorom kluba i generalnim sponzorom Ilijom Pavlovićem, uz logističku podršku narodnog poslanika i svog člana i fudbalera Đorđa Milićevića, debitovali su pobedom. Klub funkcioniše sa jasnim sistemskim pravilima da okuplja mlade i afirmiše mali fudbal, ali i da razultati, sa adekvatnim pojačanjima  budu sve bolji i bolji. Najvažnije je da nema razmetanja novcem, kako top već radi baušetalac u najavi sa trenutnom adresom da donjem ušću kod krsta.

Erbeovci su tiho bez pompe i preglasnih najava, šta će biti, već preuzeli primat u fudbalu najvećem  Centru troška narodnih para poreskih obveznika, građana Valjeva.

FK BK 2014 je već na kraju septembra završio novu neuspešnu fudbalsku sezonu i to na Zlatiboru.

bfc zlatibor1

Stižu najave da bi "fudbalski "mag" da se prekomanduje u  bauštelca.

„Berluskoni u pokušaju“ sada kao dokazani "ekspert" da upropasti  sve što dotakne planira na svoj način „posvećenost“ građevini. Međutim, ma koliko se zaklinjao da je stadion „njegov“ od rada i eventualnog „mešenja maltera“ na bauštel placu  u parku Pećina nema ništa !

Sa pravilom igre „važno je pričati i zamajavati širorke narodne mase“ čovek sposoban da od „govana pravi pitu“, prodavac  magle kakav se ne rađa, traje u svetu fudbala.

Ali za neobaveštene, sve ima rok trajanja i i pomenuti „kulinar“.

Kapa je spremljena, još samo da mu se stavi na glavu i prozvede u čin novog esperta, pa putuj igumane, bauštela te čeka! 

Dakle, za razliku od već skoro dve decenije prisutnog, a od 2012. prepovlašćenog fudbalskog zgubidana i neznalice, ali „zaljubljenika“ nije problem predpostaviti u šta i zašto, sada bauštel majstora u najavi, KMF RB je uspešno „zida“.

Prvu pobeda u eliti delo je ekipe u sastavu: Simeunović, Golubović, Cvetanović, Milićević, Marković, Soldatović, Petrašević, Božić, Tojčić. Milovanović Stojanović, Stojanac, Ranisavljević, sa trenerom Begovićem( čiji se inicijali poklapaju se imenom kluba RB prim., aut.).

Na Zlatiboru je posle dve pobede za sedam dana, uz predhodno izgubljenih 11 od 15 mogućih bodova, definitivno „zagašen kreč“. Prokocakano je  vođstvo od 1:0, a skromni Čajetinici su stigli do preokreta i pobede(2:1) za 10 bodova viška, u odnosu na FK BK 2014!

U  Valjevu je dan ranije već bila ispričana prava pobednička priča. KMF RB je pobedio na premijeri u Prvoj ligi rivala Jastrebac iz Blaca 3:1.

U izuzetno fer i koretkom meču, rivali su bili do starta usmereli sve svoje snage na igru i rezultat. Šanse su se ređale do akcije Milovanovića, asistancije za Petraševića i vođstva za erbeovce. Gosti pojačavaju napad i posle solo akcije najboljeg u svojim redovima Vuletića, stižu do 1:1. Marković do odmora ne pogađa iz kaznenog udarca, a u nastavku Goloskoković spušta “zavesu” pred svojim golom, i uliva dodatnu pobedničku energiju. U najvažnijem trenutku meča  asistira “ručnim” pasom Tojćiču, veštom da pošalje čuvara “po burek” i loptu smesti u bliži ugao protivničkog gola za 2:1. Šesti prekršaj gostiju doneo je novi kazneni udarac za gol Limuna Božića i nedostižnih 3:1. Zaigrali su gosti na sve ili ništa, ponovo pogrešili za novi penal, ali je i Tojčić zakazao sa bele tačke. Sjajna poseta, duplo veća nego na stadionu Krušik, u izgubljenom “derbiju” sa komšijama iz Požege, obeležila je premijeru u hali sporova 15.septembar.

Sezona novog  kaljenja i nadgradnje spoznatog je počela.

Za  očekivati je da sposobni i uspešni iz KMF RB i Valjevci slični njima preuzmu fudbal i pred vek postojanja najpopularnijeg sporta na svetu u grdau na Kolubari  počnu da ga i u svom Valjevu vraćaju u život i na stare staza uspeha.

Što bi rekli erbeovci: “NAPRED RB”!

Sa istog mesta poruka nezanalici: Bauštelac briši bre!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas