Menu

zaglavlje

ODBOJKAŠKI DOMINATORI SA KOLUBARE NOKAUTIRALI I MLADENOVČANE!

ODBOJKAŠKI DOMINATORI SA KOLUBARE N…

Impresivna serija odbojka...

"LETEĆI" DJUKAN IZREŠETAO “GOLUBOVE“ METALAC LIDER KLS

"LETEĆI" DJUKAN IZREŠETAO…

 foto Ninko Andrić ...

SA PRVIM SNEGOM STIŽU I NOVE POBEDE

SA PRVIM SNEGOM STIŽU I NOVE POBEDE

U trenutku kada je poznat...

DECEMBARSKA GORČINA POLITIKANSTVA I DEMONSTRACIJE SILE U SVETU SPORTA

DECEMBARSKA GORČINA POLITIKANSTVA I…

  Protekli novembar...

GORGONA MEDUZA I PERSEJ NA SRPSKO VALJEVSKI NAČIN

GORGONA MEDUZA I PERSEJ NA SRPSKO V…

 Uvod u poslednji vi...

FESTIVAL U BEOGRADU "SRBIJA ZEMLJA SPORTA"

FESTIVAL U BEOGRADU "SRBIJA ZE…

 U organizaciji Spor...

VALJEVO MOŽE DA PREPOLOVI GUBITAK U SNABDEVANJU VODOM ZA PIĆE

VALJEVO MOŽE DA PREPOLOVI GUBITAK U…

  foto Vodovod Valj...

U PODGORICI VIĐEN "PAD" ITALIJE, SLEDI I NEMAČKE U VALJEVU 2018.

U PODGORICI VIĐEN "PAD" I…

foto RBL Posle odlično...

Prev Next

AV PRIJOVIĆ ODVEO SRBIJU NA SP U RUSIJI I SPREČIO BLAMAŽU DECENIJE Featured

 1SRB GRUZ PRIJOVIC

 foto Goran Žiavanović-Goksi

Aleksandar-Veliki- Prijović rođen pre 27 godina u Sent Galenu, otac Milenko Probijac,  a majka Marijana iz  Prnjavora, za sebe  kaže da  Srbin milion posto  sinoć je doneo radost svima što vole fudbal u malenoj Srbiji,  a i širom Evrope jer i tamo ima mnogo ljudi  čijim venama teče srpska krv, a rođenih da vole fudbal i majku Srbiju.

Slovoljub Muslin je priznao da je igra njegovih izabranika u Beču i sinoć u većem delu meča sa Gruzijom, bila ispod nivoa učesnika SP 2018. Možemo koliko god hoćemo da se ne slažemo sa njegovim idejama, posavkom igre, taktikom, izborom igrača... Muslin je izabrao tim da za sada jedini sa Balkanu u  Rusiji na SP 2018.

Prijović Ima sestru Ninu i brata Novaka. Oženjen je Mirjanom, a sinoć kada je ušao u igru svi na tribinama su se upitali da li je Muslin normalan, kad ubacio "Švajcarca" da nas spasava.

Pogodio je Aleksandar Veliki gol posle bolje igre u anstavku, silne podrške navijača, Marša na Drinu, himne srpskih junaka i pobednika, za slavlje, vatromet, Kaljinku i cunami pozitivnih vibracija nikad posvećenije publike, do samoništenja odane od očaja do sjaja za nas najboljim fudbalerima  Srbije i sveta.

Poraz u Beču od Austrije, ružno bežanje sa terena umesto pozdrava i naklona valjalo je videti, čuti i osetiti koliko odanoj publici boli,kao i lako provaljena jutarnja posle porza kupovina šampanjca u blizini hotela gde su bili sutradan ujutru, za tričavih 10.000 evra. Peče beskrajno sramanih 45 minuta sinoć na Marakani. Pamte se  šarenkaste partije pre toga u većini mečeva odigranih u Beogradu, kao i saznanje da su igrali u grupi "smrti" .

Piše se pobeda na Gruzijom, i 21 bod plasman na Svetsko prvenstvo!

Do početka ima dovoljno vremena da se stvari postave ma svoje mesto.

Muslin je svestan svega. Ima zadatak da se zahvali već danas nekima i odmah stavi na spisak par "klinaca" šampiona sveta, da budu na niovu najboljeg u kvalifikacijama Svetog Vladimira Stojkovića, najzaslužnijeg što je fudbalska Srbija na sedmom nebu.

Valjevci iTamnavci su ponosni na svoja dva sokola. Matija Nastasić je  igrao povređen u Beču, sinoć je izostao Momak iz Vrela  Nemanja Matić, bez obzira na najgoru utakmicu koju je odigrao u životu, u meču sa Gruzijom, poput Mate je naš ponos, jer Srbija je i sinoć pobedila i poručila Vidimo se u Rusiji!

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas