Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI GORENJCI DOMINATORSKI "SPRŽILI" I ŽELJU Featured

 1ok vagore zelja u bgdNovi derbi doneo je petu radost ove jeseni odbojkašima iz Valjeva. Lider Prve lige VA014 Gorenje nokautirao još jednog rivala. Želja je posle večerašnjeg "prženja" i demontaže u trajanju od 100-tinak minuta.na remontu u depou.

Železničar – Va 014 Gorenje 0:3( 24:26, 23:25, 14:25).

Rezultatski ubedljivo, na terenu žestoko, ali liderski moćno, kada je trebalo pokazati najviše, i potvrditi sve do sada učinjeno. Železničar je u predhodnih nekoliko mečeva bio nepobediv, ali je danas to samo lepa uspomena za nekad člana Prve lige SFRJ, a za valjevski tim nova radost u nizu i raj neugodne tradicije  u pravom trenutku.

Sezona bez izgubljenog seta, liderska pozicija, posle pet kola i i tri boda suficita u odnosu na drugoplasiranu Kosovsku Mitrovicu koja za 7 dana stiže u Valjevo, se nastavlja.

Karakter šampiona, vera u sebe, hemija nepobedovosti raste medju igračima, iz meča u meč, a najveća vrednost tima je da nema odustajanja ni kada se učini protivniku da može nešto više da ostvari.

Sa jasnim ciljem Crni Ražnatović i drugovi su stigli u Beograd. Izuzetno motivisani, i čvrsto rešeni da pobede.

Energični domaćin im se suprotstavio sa puno samopouzdanja i jasnom namerom da zaustavi lidera. Žestoki fajt je doneo odličnu odbojku i nadu domaćinu da može do seta. Vodio je Želja 20:18, i 23:21, ali kada je bilo biti ili ne biti, dobra igra u polju, distribucija Bulatovića ka Ražnatoviću i neodbranjivi poeni  odneli su prevagu za set valjevskog tima (25:23) i  dodatni rast samopouzdanja ekipe.

Radićev ulazak umesto Đokića je doneo dodatnu sigurnost u bloku, a i na servisu. Permanentno vođstvo u drugom setu se istopilo posle nekoliko lošijih prijema, i u egal završnici ponovo do izražaja dolazi besprekorna timska igra Gorenjaca.

U trećem se već lakše disalo.

Radić servisima „ubija“ a Kneževićeve blokade raspamećuju rivala, Ćosić igra kao i predhodna dva seta bespekorno, kao i libero Stašević i naravno doktor odbrane Adamović. O efektima igre Crnog bombardera Ražnatovića ne treba trošiti reči.

Mašina VA014 Gorenje jednom rečju PRŽI prvoligaše redom !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas