Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKA, BOKS I VATERPOLO URNIŠU DVA VALJEVSKA CENTRA TROŠKA ! Featured

ok mladostDominatorska serija odbojkaša VA014 Gorenje, ali i uspesi imenjaka iz vaterpolo kluba, uspesi boksera  regionalca  Metalca, sve izrazitije buđenje i iskorak ženske odbojke, muškog i ženskog rukometa, predstavljaju  putokaz  kako naterati vlast da prekine  besmisleno punjenje kasa narodnih para dva Centra troška: "Nosilaca škarta" i svega što se kosi sa zdravim razumom valja se što pre osloboditi i privatizovati ih.  FK i KK bahato troše  gotovo polovinu sredstava namenjenih valjevskom sportu svake godine, sa efektom izrazite koristi samo za pojedince, "zadužene" da raspoređuje tuđe, bez nikad ijedne pare izvađene  iz svog džepa i uložene u klub!

Odbojkaši VA 014 Gorenje redom “peglaju” rivale. Derbi sa Kosovskom Mitrovicom naredne subote u Valjevu je prilika da Ražnatović, Ćosić, Adamović, Bulatović, Radić, Stašević... i dirigent sa klupe Ristović, specijalista za osvajanje setova na “razliku" uspešno okončaju "jesenje radove" i trasiraju put ka srpskoj odbojkaškoj eliti .

 Takođe prvoligaš odbojkašice Valjeva su  izborile bod sa sad već svrgnutim liderom Beogradom  2:3 ( 25:17, 21:25, 21:25, 25:23, 14:16). Stojković , Petović, Raković, Marisavljević, nose igru Valjevki hrabrih da ove sezone ostvare plan i opstanu u ligi.

Ubljanke se ne odriču Super lige, a potvrda je i 3:0 (25:17, 25:14, 25:15) protiv Smedereva. U narednom 6. kolu Valjevo (9 bodova) će dočekati iskusne Ubljanke(13bodova), predvođenje kvartetom Drobnjak, Petrović, Karišik i Vulović i odličnim trenerom Stojkovićem. Ub je favorit, bio je i Beograd, pa je na razliku iščupao drugi bod od Valjevki. Sva je prilika čeka nas  gala derbi narednog vikenda.

Prvobeligaš Srbijanka 014 je “trojkom “ u Kragujevcu protiv Karguja pretekla “Kralja” poraženog u Ljigu (1:3). Valjevke sa Ljižaninom na klupi Bobanom Ivovićem su preuzele lidersku poziciju, bez namere da je bilo kome više prepuste. Spartak sa tri boda manje(10) od Valjevki takođe želi pored Inđije(12) i Kralja(11)plasman u Prvu ligu. U Valjevo u subotu stiže čačanski Borac a Ljižanke će u Leskovac.srbijanka ok z 1

Oružje valjevske odbojke su mladje selekcije OK VA014 i Srbijanke.

Jedine idu pravim putem za iskorak napred. Sve mlađe selekcije dva kluba vode glavnu reč u svojim ligama.

ok  gorenje kadeti

 

srbijanka ok 2

 

Jedinim pravim putem da se napravi iskorak se sigurno korača, jer sve selekcije dva kluba vode glavnu reč u svojim ligama.

 

Bude li se istrajalo dva centra troška će u privatizaciju ili na doboš. Bez miiliona narodnih para su duplo golo.

 

Ali ne treba zaboraviti, vlast ih štiti !

 

A sa tih 30-ak miliona, iz gradskog budžeta, donatorstva i sponzoraja, svanuće svoj deci grada Valjeva.srbijanka ok3

 

Da ne ostanemo dužni komšijama, za razliku od Valjeva, Ljig i Lajkovac imaju klubove u srpskoj odbojkaškoj eliti, a proteklog vikenda uspešne.

 

Odbojkaši Spartaka zabeležili prvenac tek u 5. kolu Superlige Srbije. Pobeđene su Nišlije sa 3:2 (25:19, 25:22, 21:25, 23:25, 15:12),a novi trener Vladimir Šarenac Aranđelovčanin je “položio”, valjda i zato što je imao sjajnog asistenta u dosadašnjem treneru Simiću. Marinković, Đorđević  i Gajević su vodili Spartak do pobede, u 6.kolu, na gostovanju u Novom Sadu protiv Vojvodine.

 

  Odbojkašice lajkovačkog Železničara su pobedile u Pančevu Dinama sa 3:0 (25:22, 25:113, 25:21). Zasluge za ceo plen pripadaju na prvom mestu četvorci : Jovičić, Stanimirović, Vasilisa, Andrić.Sledi derbi, drugoplasrani Želja(12 bodova) čeka lidera Crvenu zvezdu(13 bodova) na četu u svojoj avliji od Vizure(2:3).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas