Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠTA SA SPORTOM, NAROD KONAČNO DA SE PITA ! Featured

vaDok se čeka  buđenje  naroda,  i dozivanje pameti da bi se sprečilo  bahato bacanje novca u dva valjevska sporta Centra troška, odavno je svima jasno da je Valjevo sve manje  grad sporta. Sumnju polako i sigurno ipak kako tako briše sirotinja.

Odbojka na prvom mestu, a zatim boks i vaterpolo, sa novcem mizernim u odnosu na besmislena davanja KK Metalac već 15 godina, i FK sada imena Budućnost Krušik 2104, polako ali sigurno osvajaju narod.

Večeras u 18 sati je košarka 7.kolo KLS: Metalac - Mladost(Zemun). U srećno vreme pred ulazak u NBA ligu Evrope, u tada SFRJ, Valjevci i Zemunci su bili krem YU košarke, a danas je to samo bleda senka, i izanđala mašina za hemijsko ćišćenje na izdisaju.

Fudbal "najvišeg" dometa za valjevske prilike igra se u Priboju gde je FAP dočekao  FK BK 2014, i gostoljubivo prepustio bodove. Gosti pobedili 4:1, sa efektom da sigurno neće ispasti u 4.rang, zonu Drina. 

Kako rade i kako prolaze do novih srećnijih dana, fudbal i košarka biće na margini valjevskih sportskih zbivanja. Uslov da prežive je privatizacija, ili odlazak "bogom datih".

Podsećanja radi valja opet istaći.

I u 2017. dva centra troška KK Metalac i FK Budućnost Krušik 2015 su najviše prihodovali.

Sa donacijama i sponzorima preko 30 miliona dinara narodnih para. Za 2017. "tipuju" i više, a šta će reći vlast videćemo i to!

Kucnuo je čas da konačno narod upita za koga i zašto se arči novac Valjevki i Valjevaca!

Od novca građana Valjeva žive, a nude sramne slike sa fudbalskih utakmica, dok košarkaški "vođa", u klub sa dugovima do guše, zadužen koliko li desetina miliona bespotrebno bačenih narodnih dinara, od večeras,   dovodi pojačanje. Svi  koji žele videće,  po treći put  repriziranu  premijeru dolaska Slavka Vraneša.

Umesto da se potvrde uspesima u radu sa mladima, novac se baca deceniju i po u košarci, a više od dve decenije u fudbalu, za igre “bez granica” podobnih, nedodirljivih, nesmenjivih, predsednika, sa mandatom “doživotni” ako ne dobiju novi zadatak, i postanu gradonačelnik, ili načelnik Kolubarskog okruga!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas