Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI DOMINATORI BAŠ NEMILOSRDNI Featured

 

1ok va km Uspesi OK VA 014 trn su oku čelnika raspadnutog FK BK 2014 nemoćnog da u Trećoj ligi iz 15 utakmica osvoji više od 24 boda,čak 15 manje od lidera Smedereva, i KK Metalac i dalje prezaduženog ali voljom "vođe" pod obavezom da što pre dovede najvišeg Crnogorca na svetu.

 

Pored dva kluba u Regionalnom takmičenju  boksera Metalca, aktera pobede nad Italijom pre dva dana u Podgorici 12:6, i vaterpolista Valjevo Gorenja, odbojkaši VA 014 Gorenje u rangu ispod Super lige dominiraju !

Novi u nizu sjajnih mečeva ove  sezone, doneo je šesti uzastopni trujmuf,  peti put bez izgubljenog seta!

OK VA 014 - GORENJE -  Kosovska Mitrovica 3:0( 25:9,25:19,25:18) 

Još su gledaoci pristizali na derbi a već je bilo 1:0.  Za nepunih 15-ak minuta valjevski tim je rešio prvi set „zaledivši“ braću iz južne srpske pokrajine do završnice seta samo na 7 poena. Sve u igri Gorenjaca je funkcionisalo besprekorno. Taktika i zamisli  protivnika su„skenirana“ do tančina, i prolaza pored neprobojnog bloka nije bilo. Raspucani Crni bombarder Nikola je ubojitim projektilima maksimalno isprovocirao svoje saigrače, da na isti način odigraju meč. Otuda nikakvo čudo što je odbojkaška priča imala svoj uraganski tok i okončana je posle nepunih 60-ak minuta efektivne igre.

OK VA 014 već ima dve pobede više od rivala, iako tek na pola jesenjeg dela prvoligaške trke već svesnih kome će pripasti slavljeničke počasti i mesto u eliti srpske odbojke.

OK Valjevo 014 Gorenje bije bitku i za mesto koje mu pripada kada se 2018. bude delio sportski dinar.

Odbojkaši su postavili sebi visoke ciljeve, i neće se miriti sa mrvicama sportskog kolača.

Centri troška u svakom pogledu obismišljeni decenijski milioneri, bezobrazno  demonstriraju silu van terena, uz otvorenu podršku  društva iz sivog solitera, vlast kaže da tako treba, a sportska sirotinja, dominaciju pokazuje na terenu.

 

Realno i drugom rangu takmičenja na nivou države, KK Metalac sa koliko  li samo puta više novca igra takođe Drugu ligu(KLS) nikad tužniji i jadniji rang. Trenutno sa skorom 4-2 i kao i protekle sezone opstaće.

Za trećeligaški milonerski fudbal je iluzorno više trošiti reči. U najavi kao i uvek prvoligaši  od 15 utamica čak šest su izgubili, i gledaju u leđa( Provu, Vranovu, Ubu, Šumadiji i Aranšelovca)  klubovima do pre par meseci u 4.rangu takmičenja!   

Nedodirljiva grupa građana, tzv uprava FK BK 2014 godinama bezobrazno  minhaunzenski obećava, a u biti samo troši na desetine miliona narodnih para, i naravno vlast je štiti,a policija, tužilaštvo i sud imaju važnija posla, po ugledu na beogradski pašaluk, gde lice sa poternice radi i priča šta mu je volja,a nadležne institucije to ne zanima.

Valjda će i zbog toga  fudbalski diletant i neznalica kažu bolje obavešteni uskoro  sesti i u načelnilku fotelju,  pošto je već posetio Beograd na vodi!

Za očekivati je da uskoro počne i da operiše u bolnici jer doktora je sve manje !

KK Metalac je u još većem bedaku. Klub je prezadužen, i sezona koja traje doneće novi zapažen trošak, i nadu da će vlast i dalji biti “milosrdni anđeo”.

 

Dogorelo je do nokata !

 

Način kako se  danas radi u dva sportska centra troška FK BK 2014, i KK Metalac, ide na ruku svim drugim klubovima i sportskim društvima.

 

Konačno sa najjjačim argumentom, sportskim uspehom,načinom organizovanja i sistemom rada, tri svetlosne godine ispred miljenika vlasti.

Stoga je za očekivati da odbojka(muška i ženska), boks, vaterpolo i rukomet iskoriste tu priliku i da se izbore za novac koji im i pripada.

 

Nezadovoljni imaju dve alternative, da se povuku ili samoorganizuju.

 

U svakom pogledu su već poodavno samo jedno, deo  ružne  prošlosti valjevskog sporta.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas