Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

AERO KLUB VRAĆEN VALJEVKAMA I VALJEVCIMA! Featured

 1aerok va svi

fotografije Aero klub Valjevo

Na zahtev 30 legalnih članova, Aero kluba Valjevo istrajnih „momaka i devojaka“ zaljubljenka u letenje i plave visine, održano je vanredno skupštinsko zasedanje u Domu pilota, jedriličara, padobranaca, modelara... na aerodromu u Divcima.

Želja je samo jedna da nestanu zlo i pošast među ljudima i da se u Aero klub Valjevo vrate aktivnosti zbog kojih je i nastao.

U radu Skupštine je učestvovalo  35 članova od ukupno 57. Izabrano je novo rukovodstvo Aero kluba Valjevo.

Predsednica je pilot Olivera Knežević, direktor takođe pilot Predrag Milošević, a u Upravnom odboru su letači Slobodan Andrić, Zoran Savić, Vladan Krstić i Dušan Milošević.

Skupština je donela odluku o razrešenju članova Upravnog odbora, predsednika i direktora Kluba

Pilot Predrag Milošević je otvarajući Skupštinu podsetio da se zasedanje odžava na zahtev 30 članova kluba.1AERO KLUB PEDJ I OLIVERA KNEZ

"Odlučni da vratimo klub i ponovo aktiviramo sve sekcije posle okupljanja 12.novembra 2017.godine smo uputili zvaničan dopis Upravnom odboru Aerokluba Valjevo, za  sazivanje i održavanje Vanredne Skupštine. Dva dana kasnije poziv je uredno poslat na kućne adrese svih članova Upravnog odbora. Kako u zakonskom roku nije  bilo, i pošto  nije ispoštovana volja većine članova kluba, stekli su se uslovi za zakazivanje vanredne Skupštine. Poziv za učešće na Skupštini zbog neodazivanja rukovodstva kluba, a organizatori su članovi,  poslat je na kućne adrese članova Upravnog Odbora 01.12.2017. Javni poziv je upućen oglasom u nedeljniku Napred i na svim drugim zakonom predviđenim mestima" podsetio je Milošević.

Pošto je Skupštini prisustvovalo više od polovine ukupnog broja članova stekli su se uslovi za nesmetano zasedanje rekla je za naš portal novoizabrana predsednica Olivera Knežević.

aero k va 1

" Usvojen je nov statut, usklađen sa zakonom o sportu. Doneta je i odluka da se od prethodne uprave zatraži dostavljanje dokumentacije, pečata kao i primopredaja prostorija Aero kluba Valjevo u Divcima" istakla je Knežević i podsetila da novoizabranom Upravnom odboru i svim članovima predstoji nastavak bitke za pravdu i istinu, u skladu sa Zakonom i svim odlukama donetim na Skupštini Aero kluba Valjevo u Divcima.

aero k va 01

“Oteto prokleto” rekao je Vidoje Vujić vlasnik svega i svačega u Valjevu i šire, javno se nedavno deklarišući da Aero klub Valjevo i aerodrom u Divcima i Aero klub treba vratiti gradu.

Suprotno Vujiću, konačno na pravom putu, neki misle drugačije.

Kako posle Skupštine u Divcima oseća “zaštitinica u pokušaju prepoštenih" kupaca, spremnih da za samo 200.000 dinara “kupe” više od 30 hektara aerodromskog zemljišta (piste) i kompletnu infrastrukturu( Upravna zgrada, i hangar, magacini,  skladište za gorivo)... lako je zaključiti.

Bitka za  Aero klub Valjevo i aerodrom u Divcima se zahuktava.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas