Menu

zaglavlje

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE USKOČIO U PREMIJER  VATERPOLO - JADRANSKU LIGU!

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE US…

foto vk valis Kako piše...

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oss Kad od malih n...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

POSLE PADA VALJA USTATI I PONOVO POBEĐIVATI Featured

ok srb 18 12

Uoči Nikoljdana svet sporta je pokazao kako to biva oba lica pobedničko odbojkašica Srbijanke, ali i ono drugo, prvi poraz lidera  Prve lige OK VA 014.

Valjevac Teodosić je izgubio prvi meč u NBA, a statistika(tačna) je potvrdila sve ono što svet zna, Teo je čarobnjak i kad Klipersi gube. Za valjevske prostore lider Prve lige Srbije u odbojci OK VA04 Gorenje bez pobedničke energije, i još ponečeg pao kraj Ljubostinje u derbiju sa Starčevčanima, moćnom družinom, spremnom svakog pobedi. Da je statistika u KLS besmisao surova je stvarnost. Valjevske statističari bućnuli u Moravu. Borac do pobede doveli reprezentativac Srbije Đoković i Balaban veštiji i bolji od svojih čuvara. Pobednice su odbojkašice Srbijanke korak po korak sve bliže Prvoj ligi.

Miloš Teodosić posle najavljene pauze u meču sa Vašingtonom igrao za Kliperse na gostovanju Majamiju. Teo je pružio odličnu partiju, ali je pretrpeo i prvi poraz od dolaska u NBA ligu. Klipersi su izgubili rezultatom 90:85. Valjevac je za za nepunih 28 minuta na parketu upisao 13 poena (šut iz igre 5/14, šut za tri 2/10, slobodna bacanja 1/2), imao je šest skokova i pet asistencija.Klipersi su bili u igri do kraja meča, poveli 85:84 na minut i po do završetka utakmice, ali su Dragić i Ričardson pogodili i  Majami je bez drame tokom poslednjih nekoliko sekundi priveo utakmicu kraju. 

Za srpske košarkaške prostore ništa novo. Zvezda je pobedila šampiona Španije Valensiju i Mornara u Baru, a Partizan izgubio na NIkoljdan od Limoža sa 98:101 (20:19, 31:23, 25:34, 22:25) u devetom kolu Grupe C Evrokupa u meču bez značaja.

Pred nastup u Liga Kupu Srbije u sredu u Valjevu Metalac  je pretrpeo 4.poraz u KLS i to u Čačku od Borca 96:83.

Metalce je u Moravu gurnuo tandem Đoković – Balaban. Na piku su radili šta su hteli svojim čuvarima. Surova stvarnost da statistika KLS predstavlja samo obmanu i ništa više, je potvrđena i u Čačku. Marinović je "uhapšen" ali nwe i pomnuta dvojka i Pešaković. Metalac ima šansu  da   sačuva drugu poziciju na tabeli KLS, a ne bude li se to desilo prilika je osvajanje ili finale Liga Kupa. Meč u sredu(18 sati hala sportova 15.septembar) posle Nikoljdana sa probuđenom Vojvodinom, počistila subotičke golobove 20 razlike, u Liga Kupu je prilika je za revanš, za poraz u Novom Sadu. Neće biti lako sa hrtovima sa Fruške Gore, ali je dobra vest da će im suprotstaviti i oporavljeni Kaplanović(sanirao povredu kičme), pa će na visokim kotama biti preko potrebnog ubrzanja i aktivnih "gromobrana".

Lider Prve odbojkaške lige Srbije OK VA 014 Gorenje pritisnut više unutrašnjim problemima, a manje navodnim povredama je izgubio prvi meč u sezoni u sred Valjeva.

Bez šampionske energije, toliko puta viđene ove sezone, lošim prijemom razigrali su dva asa gostiju eks reprezenatatvci Zindović i Dukić, poraz se nije mogao izbeći. Zvučaće za nekog čudno, ali neuspeh je došao u pravom trenutku. Kucnuo je čas za  mobilizaciju svih u klubu. Samo zadovoljan igrač, ispunjene obaveza kluba, uz dobar rad trenera, može da pruži više od 100 posto, pa tako da ima prostora da se sezona završi istorijskim uspehom i plasmanom u elitu. U poslednjem kolu kjesien sledi gostovanje u Fotogu.

Da pobede nije se dalo ni odbojkašicama Valjeva.

Nekad višetruki šampion Jugoslavije, sada samo prvoligaš užičko Jedinstvo je  slavio u hali sportova 15,,septembar” sa 3:1. Glišovićeva i Blagojevićeva su znalački kaznile sve propuste domaćina, spremnog da se izbori za trećem setu za nadu u preokret, ali u 4. nemoćnog da zaustavi pobednički nalet Užićanki.

ŽOK Valjevo je pobedio Inđiju i derbiju 3:0 i 9-im trijumfom  potvrdilo kandidaturu za plasman u Prvu ligu, mada su i dalje najveći konkurenti Ljig i Inđija.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas