Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BEOGRADSKI I VALJEVSKI AV DOMINIRAJU Featured

 av slika

Proteklo najduže, i pre njega  za sekund duže veče, obeležiše dva AV. Jedan je predsednik Srbije, a drugi nije predsednik, a ni zvezdaš, ali je kao i predsednik najbolji,  u svom poslu.

Aleksandar Alek Vučić je iz  Moskve doleteo u MiONiCU, i sinoć poručio da je u varošici poznatoj po Vojvodi Mišiću stiže po  volji naroda, što ga je deleigrao da sa Putinom, Makronom, Kastrom... vodi svetsku politiku za bolje naroda i Srbije.

Posle Dačića, Palme i Šešelja, te ministara ministara Udovičića, Šarčevića, i Đorđevića  Mioničani i svi što večeras nađoše u varošici pored Rbnice vidiše i čuše lično i predsednika Srbije, pred lokalne izbore u Mionici, Pećincima, Negotinu, Preševu.

Vučić je  je došao da potvrdi moć i silu biračkog tela SNS i najavio šta drugo do ubedljhiv trijumf, i pojasnio MIoničanima koliko je važna pobeda SNS u Mionici na lokalnim izborima 24. decembra.

"Pitali su me neki, bio si pre sedam dana sa Makronom, pre pet dana sa Kastrom, pre dva dana sa Putinom, šta ćeš sad u Mionicu da ides? A ja sam im rekao - da nema Mionice i da nema naših ljudi koji nam daju podršku nikada ne bi došao ni do Putina, ni do Makrona, niti do bilo koga drugoga u svetu. Kako ću u Brisel, pred Putina i da mu kažem – u redu je, hvala ti, ali narod u Mionici nas neće. Nemam posle toga obraza da bilo šta tražim i kažem. Izbori u nedelju važni jer vi potvrđujete svoju podršku za rad i poštenje. Mene ne interesuje bogatstvo, mene interesuje šta ćemo ostaviti Srbiji i šta ćemo dobro za Srbiju uraditi. I to je jedini motiv zbog čega se ovoliko borim, i zašto mi je ovoliko stalo", rekao je Vučić i poručio da se ne plaši tajkuna, tajkunskih šegrta i pomoćnika koji bi da se vrate na vlast.

“ Kada oni brane i govore da je Mišković svetac, ja kažem da će sud to da odluči. Nemojte da me ubeđujete da ste sve to zaradili na pošten način, jer niste. Zajednički ste urušili ovu zemlju, učestvovali u pljačkaškoj privatizaciji, uništili ste sve. Danas, kada polako kao feniks Srbiju iz pepela podižemo, a oni bi da se vrate”nema dilemu Vučić kao ni da će se po završtrku  deonice auto-puta Beograd-Čačak, početi gradnja brze saobraćajnice sa po dve trake  od Nepričave do Valjeva, a a u Mionici  podići  fabriku za  200-300 ljudi.

Drugi AV je  Aleksandar Saša Vasić, momak što vraća veru u srpsku i valjevsku košarku.

av

Posle petogodišnjeg progonstva iz svog Vaaljeva, vratio se i pokazao o da je ono što svi znamo da jeste, košarkaški Aleksandar Veliki.

Nova u nizu 14-omesečnih potvrda stigla je na drugi Nikoljdan

Bitku sa fruškogorskim hrtovima Saša Vasić je dobio na svoj način. Gospodski i dominatorski..

U finalu Liga kupa Srbije Metalac je pobedio Vojvodinu sa 108:99 (27:29, 31:21, 27:24, 23:25).

Pred deseatak dana u Novom Sadu Vasić nije pogađao, ali je zato preksinoć  Kaplanovićem i Krstovićem ugasio svetlo u hali sportova 15.septembar.

Vojvodina sa dva klinca, što nemaju ni po 20 godina, i još par iskusnijih igrača, potražila put do novog trjumfa dalekometnom artljerijom.

Međutim  odbrana Saše Vasića i još po nekog, posebno Vraneša u zoni uz efikasan napaad Aleksandra Velkog je donela polufinale Liga Kupa.

Tehničke greške klupi, predsedniku, i čemu li još u klubu su (ne)ooravdana reakcija na duvače Prpu, Dimovskog i Petronijevića.

Gospodin Aleksanadr Veliki je vodio igru maestralno, nemilice punio koš rivala, igrao odbranu za primer i pokazao i gospodostvo, ispravkom greške sudija na štetu gostiju.

Kakav je igrač ne bi ga se postidela ni posrnnuli član Evrolige Zvezda večeras porađena  po 9. put ove sazone,. sada protiv Panatinaiakosa. Vasić je bio na radaru Partizana, ali ga “nije video” konačno smenjeni klovn Nikolić ponovo u svom fazonu da lako opravda svoj “slavni” nadimaka -muta

Metalac danas još može nekoga da registruje pred polufinale Liga Kupa 27.decembar u S.Palanci protiv Mladosti.

Sporan je termin zbog revijalne utakmice selekcija KLS i Republike Srpske, jer najbolji iz Metalca treba da nastupe.

U subotu 23.decembra se završava jesenji deo sezone u KLS. U Valjevo stiže OKK Beograd do sada bolji nod Vršca i Dinamika.

Nema dilema prilika je za novu potvrdu vrednosti valjevskog AV!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas