Menu

zaglavlje

U KOLONIJI NOV KOŠ A U KK METALAC SVE ISTO KAO I 2016.GODINE!

U KOLONIJI NOV KOŠ A U KK METALAC S…

  Košarkaška vest a...

TEO SPREMAN ZA  NOVU NBA ČAROLIJU, A OD 2019. I NA DIVČIBARAMA

TEO SPREMAN ZA NOVU NBA ČAROLIJU, …

Kako smo već potvrdili u ...

VALJEVSKI SPORTISTI I UMETNICI SVE ZASENIŠE

VALJEVSKI SPORTISTI I UMETNICI SVE …

Poput valjevskih umetni...

TURCIMA PRVO BALKANSKO ZLATO, SRBIMA PETO SREBRO

TURCIMA PRVO BALKANSKO ZLATO, SRBIM…

Kadeti Turske izuzetnom i...

SRBIJA NA BALKANIJADI ZA 10. ZLATO PROTIV FAVORITA TURSKE

SRBIJA NA BALKANIJADI ZA 10. ZLATO …

  Kadeti Srbije dan...

SALAŠKI BEZ FINALA U BERLINU

SALAŠKI BEZ FINALA U BERLINU

Tamara Salaški završi...

SRBIJA SA MOLDAVIJOM ZA FINALE  BALKANIJADE U VALJEVU

SRBIJA SA MOLDAVIJOM ZA FINALE BAL…

  Kadeti Srbije na ...

VALJEVKA TAMARA VEČERAS LETI ZA FINALE EP BERLINU

VALJEVKA TAMARA VEČERAS LETI ZA FIN…

Trio srpskih princeza j...

U VALJEVSKOM SPORTU "TEKU MED I MLEKO "

U VALJEVSKOM SPORTU "TEKU MED …

Predstavnici Sportskog ...

SRBIJA DANAS BIRA RIVALA U POLUFINALU NA  BALKANIJADI

SRBIJA DANAS BIRA RIVALA U POLUFINA…

Novom lakom pobedom 3:0...

Prev Next

NEUSPELI “DESANT” NA DIVCE ZA POVRATAK U BOLJI ŽIVOT AERO KLUBA VALJEVO! Featured

1aerodrom divci 8 01 2017 Uzurpacija „grupa građana“ svega  decenijama stvaranog, postalo je pravilo života u Srbiji. Ali sve ima svoj rok trajanja, valjda i zbog one narodne „oteto prokleto“

Izuzetak postaje pravilo!

Povratak "otpisanih" posle dugogodišnje prisilne apstinencije u Divce na svoj aerodrom i svoj Aero klub Valjevo, nekada imena AK Krušik potvrđuje pravilo, i veru da se sistem vrednosti vraća, a da negativna selekcija završava svoj mandat.

Sada već gospoda u zrelim godinama je uzela stvar u svoje ruke i korak po korak i uz stručnu podršku tima advokata ide ka svom cilju.AERO K  VA4

Očekivano aktuelna družina iz UO AK Valjevo na čelu sa predsednikom se oglušila i nije ispunila zakonsku obavezu, da zakaže Skupštinu na zahtev većine članova- Ukupno 46 „opozicionara“ je na vanrednom skupštiskom zasedanju u svom Domu u Divcima razrešilo 10.decembra  Upravni odbor .

Izabrano je rukovodstvo sa pilotima Oliverom Knežević i Predragom –Peđom-Miloševićem na mestu predsednika i direktora Aero kluba Valjevo.

Kako zakon nalaže usvojen je novi Statut, a od smenjenih i zvanično  upućenim dopisom zahtevano da im stave na raspolaganje pečat i dokumentacija kluba.

Ekspresno im je stigla podrška od Vazduhoplovonog saveza Srbije, i većine Aero klubova iz Srbije, klub je i konačno  registrovan u APR.

„Smenjeni u decembru“ osporavaju legitimet „opozicije“ ali se javno ne oglašavaju, a ostali su i bez medijske podrške svojih “drvenih” advokata.

Najavili su Skupštinu u Divcima 8.januara, međutim suočeni sa istinom da njih četvorica ne mogu zasedati, jer po zvaničnim papirima imaju 10 članova  čekali su ostatak “orkestra”. Bez kvoruma nije bilo skupštinskog zasedanja i napustili su Divce posle jednočasovnog bitisanja na aerodromu.

Odbili su “pregovore” sa starosedeocima i advokatu druge strane su obećali su da se vraćaju da 19 sati da održe „svoju“ Skupštinu.AERO K K 3

Dostojanstveno i gospodski bez ijednog incidenta su ispraćeni sa Aerodroma, uz mahanje krilima leteće makete aviončića što se pod veštom komandom Zorana Rakovića šepurio na nebu iznad Divaca.

Od povrataka u 19 sati nije bilo ništa, a druženje članstva bez opravdano odsutne predsednice Olivere Knežević je začinjeno vrućim ćevapima i novim okupljanjem za Srpsku Novu godinu.AROK VA 2

AERO K VA 1

Potraga za „većinom“ i skupštinskim zasedanjem destorka svedena na četvorku Branimir Ranković, Goran Đurić, Bratislav Biočanin i Miroslav Maksimović (dvojica, Toša i Marko, su već prešla na drugu stranu) je kako nezvanično saznajemo okončana u   Valjevu u Domu planinarskog društva Magleš. Poznato je da papir trpi sve, pa ništa nije nemoguće, čak i pokušaj dokazivanja svoje bitnosti i legaliteta  u APR-u!?

Umesto dogovora i makar pokušaja iznalaženja rešenja „u decembru smenjeni“ traže svoju šansu da pred sudijom Osnovnog suda u Valjevu pokažu svoj legalitet i legitimitet.

Sluti da je u pitanju puka kupovina vremena.

Davljenik se za slamku hvata.

Nije teško zaključiti da se neko debelo ogrešio o zakon.

Ko je to utvrdiće sud, a lako se može desiti da zbog nezakonitih radnji bude i posla za policiju, istražne organe i ponovo sud, pa čak i zatvora, zbog prekoračenja ovlašćenja. Suđenje po tužbi „u decembru smenjenih“ protiv povratnika na „mesto zločina“ je zakazano za 23.januar.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas