Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KLEK ZBRISAN, A SAD PARTIZAN U SUBOTU U 17,00 ZA ISTORIJU! Featured

ok va klek

Posle Smederevaca na meniju lidera Prve lige Srbije večeras je bio i Klek. OK VA 014 - Klek 3:0(25:22, 25:15, 25:16) u najodobojkaškom selu na planeti. Sa Partizanom u subotu u 19,00 u valjevskoj "Arenici" kraj Ljubostinje meč za tutulu i Superligu! 

Valjevski tim je od starta krenuo silovito, ali su rasterećeni Klečani su pretili u prvom setu, najneizvesnijem u  okršaju, koji je potrajao kao i solidan "kaubojac" nešto više  od 80-ak minuta.

Smireni i organizovani prijem, servis, blok i naravno ubitačni smečevi razbili su iluziju momaka iz Kleka da mogu stići do  čuda.

Momci iz OK VA 014 odigrali su meč na razini lidera potvrdivši da forma ide željenim tokom,  i da u paklu valjevske "Arenice" kraj Ljubostinje prvog vikenda (subota 17 sati) sledi okršaj za pamćenje sa Partizanom.

Crno beli su poput lidera u punom zamahu u januaru 2018.

Posle Starčevčana sa  nulom su  pobedili Smederevce. Ali igralo  se na razliku u prvom setu (27:25), a u trećem je takođe bilo povuci potegni(25:23). Igra i rezultat crno belih  pokazuju da ima dovoljno razloga za optimizam u taboru OK VA 014 pred milenijumski okršaj za valjevsku mušku odbojku.

Verujemo u kvalitet, snagu i energiju Ražnatovića i drugova, i već sada pozivamo sve najskrenije ljubitelje sporta, Valjevke i Valjevce, da doću u "Arenicu" da zajedno budemo svedoci istorije. Poput odbojkaša i odbojkašice iz Valjeva su obebeležile uspesima kraj januara.

Ženska ekipa Valjeva je posle  velikog preokreta savladala goste iz Smedereva 3:2, anulirala minus iz Gornjeg Milanovca pre sedam dana i sa 17 bodova je u sredini tabele Prve lige. Užičko Jedinstvo i Roda zaostaju tri  boda, a već su u nižem rangu kraljevački Gimnazijalac(4) i Futog samo sa jednim osvojenim bodom.

Posle "pada Uba u Novim Banovcima, Omladinac je "očistio" i lidera FOK u Novom Sadu 3:1, dok  je Vranje   iznenadilo Beograd (3.2). Ub je novom pobedom nad Užičkim Jedinstvom(3:0) ponovo u krugu "trojke". Vodeći FOK ima 32,Beograd 31, a Ub 30 bodova. OK Srbijanka 014 gazi i u 2018.godini. Lider Prve B lige je na startu drugog dela prvenstva pobedio Javora u Ivanici 3:0, a "trojkom" je čašćen i Kralj u sred Beograda, pa se slobodno može reću da su Valjevke već zakoračile u Prvu ligu, jer imaju tri boda više od Ljižanki, a 4 od rivalki iz Inđije. 

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas