Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CRNO BELI SVET OPLEMENIO 7. GUŽVIN MEMORIJAL Featured

mem 7 guzava partizan

Pobednik 7. Memorijala Nikola Jevremović -Gužva" je beogradski Partizan ubedljivo bolji u finalu od šabačke Metaloplastike.U meču za treće mesto malo je nedostajalo da domaćin Metalac iznenadi  Crvenu zvezdu na kraju uspešniju za jedan gol. Valjevci su  brzopleto izveli poslednji napad za izjednačenje propustivši šansu da spreče trijumf crveno belih.

Partizan je lagano dobio Metaloplastiku sa 33:20 (17:9) i poneo za Beograd gomilu pehara.Najbolji igrač turnira je Bojan Butulija iz Partizana, najefikasniji je  Andrija Pantić iz Metalca, najbolji golman je Dejan Milosavljev iz Partizana, a najmlađi učesnik Nemanja Kelečević iz Metalca.
Crno-beli su lako dobili u finalu Šapčane,  a golman crno belih Milosavljev je pored   17 odbrana, postigao i gol. Butulija i Stevanović sa po 6 golova bili su neumolji sa po 6 glova, a donekle im parirao  Trkulja sa 4 gola iz Metalopstike
 
Treća  Crvena zvezda je  pobedila Metalac sa 31:30 (15:13).Valjevci su  protiv  podmlađenog sastava crveno belih u  finišu  propustili šansu da čak i sruše Zvezdu.
 


 

.

 


 

Nikola Jevremović Gužva bio je igrač Metalca, Zvezde i Metaloplastike, a pored ta tri kluba trenirao je i Partizan, Crvenku, Jugović, Fidelinku, Pelister (Bitolj), Berane, Budućnost (Podgorica)...

 

 

Vodio je juniore Srbije, kao i jugoslovenske juniore kao pomoćnik Kasima Kamenice i samostalno na SP u Portugalu. Važio je za znalca rukometne igre i velikog radnika, a preka naravi i nemirenje sa nepravdom, smatraju mnogi, sprečila ga je da kao trener dosegne još više domete.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas