Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KRUŠIKOV POLJSKI WC JE PREPUN VALJA GA ČISTITI Featured

bfc ml aradnik 01 18 3 10Dođoše oni malobrojni što slepo  još uvek veruju baronu Minhaunzenu, milioneru i parazitu  valjevskog fudbala, na stadion,  da vide danas sa valjevskom decom pobedu FK KB 2014.

Zasmrde gore od decenijskih fekalija iz Krušikovog poljskog klozeta nova prevara.

Gle čuda kao po komandi većini podguznih muva je odmah je identifikovan krivac za nesnosni smrad što guši fudbalsko Valjevo. Kažu, trenera kluba imena Krušik Budućnost 2014 Dejana Nikolića valjalo bi razapeti i zakucati na krst. Misle to oni  što im glava služi za šišanje i za  kapu kad je mraz i kad Sunce prži. Prvu ovogodišnju fudbalsku blamažu režirala je kao i sve od 2000. i žute kuge, do danas, ne predesdnik  i tzv uprava, već  vlast grada Valjeva.

U utakmici samo po imenu  zvučnoj fudbalskoj ligi  Zapad, jednim golom Mladi radnik je pobedio domaćina na Krušiku.

U završnici sa igračem manje FK KB 2014 je imao u dva navrata priliku da izbegne poraz. Očekivati od Kosića da postigne gol je naučna fantastika.

U poslednjim trenucima meča Rašević je povučen s leđa  za dres kada  je krenuo ka golu. Umesto  penala dobio "prednost" koju je iskoristio golman Požarevljana. U duelu jedan na jedan za delić sekunde bio je brži lovac na loptu, od najboljeg valjevskog  fudbalera.

Zona se smeši Berluskoniju u pokušaju, danas i  bez tehnike za tv prenos.

Stečajni upravnik nije od juče.  Svilen gajtan je spakovan zna on to dobro. Ne danas, nego onog dana kad je pomislio da je FK Budućnost, ili Stara dama iz parka Pećina isto što i Borin i njegov  "rano preminuli" FK Stari grad. Za sada je ugasio samo Staru damu" naredne godine bi napunila 100 godina, a kako radi pored ruženja i rušenja,  uskoro sledi gašenje i kluba sa dva imena.

Prvo i osnovno pitanje je ko sme danas da se igra sa imenom Krušika.

Za sve što čini fabrika, njen menadžment, neiomari i  na prvom mestu država čini za  FK KB 2014 niko nema pravo sebi da porazima ruši  ugled Krušika, grada Valjeva, i države Srbije.

Ali  vreme je takvo da politikanstvo uzima maha više nego ikada do sada.

Nu bude  li se povukao  dok još ima vremena,  sa svim milionima bačenim u još dva "živa"  krušikova klozeta na stadionu, umesto da su poklonjeni valjevskoj deci da se bave sportom, sa ono malo još mu lojalnih poltrona  i uvlakača udaviće se u sopstvenim fekalijama.

Poljski klozeti na Krušiki se moraju se očistiti neizostavno,  jer prepuni su.  Što pre to bolje.

U srpskom fudbalu se sve zna.

Ko je uz ljubimicu predsednika  ima širok spektar mogučnosti da bude privilegovan. Isto kao što ljubimica mora biti šampion po svaku cenu.
Na talasu aktuelne vlasti stečajni upravnik nema izbora. Da  ga ne bi sklonili gori od njega, mora nestati jer dozlogrdio je svima, a i sebi. Samo zato što je umislio da je ono što nije i nikada ne može biti.

A zna se i  da  nikada  ništa, nije moglo biti nešto.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas