Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KUP FRANCUSKE KANU, A MERSI I BRAVO ZA DVE VALJEVKE Featured

 

kan finale kupa 1

Kup Francuske za 2018. godinu pripao je odbojkašicama lidera šampionata ekipi Kana i dvema Valjevkama: Tanji Krakowski i Ljilji Ranković. Kan je z finalu Kupa odigranom u Parizu  u dvoraani Kuberten pobedio rivalke iz Beziea sa 3:1   i osvojio prvi trofej u sezoni.lj rankovic kup france

Finale  u Kubertenuu bilo je uzbudljivo i neizvesno. Kan je izgubio prvi set, "probudio" se u drugom i trećem. U četvrtom  je bilo žestoko da bi na kraju ekipa sa Azurne obale  sa Valjevakama Tanjom Krakowski i Ljiljom Ranković stigla do 27:25 i trofeja. Na putu do Kupa Francuske  Kan je eliminisao u polufinalu gradskog rivala Le Kane(3:2),a pre toga sastav Samalijera sa 3:0.

Kan je dvostruki osvajač Lige šampiona  sa 20 titula,  i takođe od večeras 20 titula u Kupu Francuske je najtrofeniji klub u državu.

finale kupa fr kan 18

finale kupa fr 00

Pred plej of  Kan je lider  šampionata Francuske sa 17 pobeda i tri poraza.

Tanja Krakowska(devojačko Grbić)  je  navikla na trofeje  u Francuskoj, prošle godine je igrala polufinale plej ofa za Kan. Bila je šampion Francuske sa San Rafaelom, a ovog 10.marta iz Pariza nosi na Azurnu  obalu novi trofej Kup  Francuske.kan finale kupa 2lji i tanjaLjilja Ranković je posle blistave sezone u Le Kaneu  i finala nacionalnog šampionata prešla u komšilikk u trofejni Kan,  i evo osvojila prvi klupski internacionalni trofej.

Mersi i bravooo za Valjevke Tanju i Ljilju!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas