Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DECA VALISA NA FINALU KUPA, A "NAŠI" MILIONERI BUĆNULI I U NIŠAVU Featured

1vk vali do 15 godina

Fantastičan uspeh ostvarili su mladi vaterpolisti Valisa. Valjevski tinejžeri do 15 godina pobedili Crvenu zvezdu i Vojvodinu i sa 6 bodova će igrati na  finalnom turnuru Kupa Srbije. Tamo ih očekuju Partizan, Radnički iz Kragujevca i Mladost iz Pančeva. A na drugoj strani, debakl.  Član Regionalne A-2 lige VK Valjevo je izgubio u Nišu od Nais-a 7:12 a nezapamćena bruka je izbegnuta, jer je donaćin posle 9:0 izvo prvu postavu. Tim je umesto odsutnog Jove Serafimovića vodio Srđan Marković. Narednog vikenda je  kraj sezone u A-2 RVL, a  u  SRC Petnica stiže prvak lige Crvena zvezda.

Valjevska deca okupljena u  VK Valis pobednici su polufnala Kupa Srbije, za vaterpoliste do 15 godina.

U SRC Petnica najpre je potopljen Dunav, odnosno podružnica novosadske Vojvodine iz Slane  bare  sa 12:8. Usledila je i najveća pobeda  budućih nosilaca vaterpola u Valjevu protiv Crvene zvezde 8:7. Večeras je u meču bez značaja Stari grad bio bolji od demotivisanih i već umornih Valis-ovaca i pobedio je sa 16:8.

Učešće na finalnom turniru za Kup Srbije sa Partizanom, Radničkim iz Kragujevca, Mladošću iz Pančeva (6 bodova iz mečeva sa Zvezdom i Dunavom se prenose).  ostvarili su golmani Ikasović i Knežević, igrači: Obradinović, M. i B. Gavrilović, Tanasković, Arsenović, Milinović, Pavlović, Vujić, Kovačević, Stanić, Jeremić, Gojković i Colić. Ekipu su vodili Uroš Tešić i Nemanja Simić.

VK Valis će se kandidovati za finale Kupa na programu polovinom aprila.

Da je u VK Valjevo požar planuo,  da se opasno širi i da ga valja gasiti  nije teško naslutiti.

Crna serija poraza nastavljena je u Nišu. Na  početku druge četvtine Nais je vodio  9:0 !

Bez "povređenog" samo za naivne Rackova, suspendovanih zbog isključenja na utakmici sa Vojvodinom Matovića i Radulovića, i što je najgore bez trenera Jove Serafimovića, ništa bolje se nije moglo očekivati.

Novi poraz je spustio VK Valjevo na tabeli sa 5. na 7. mesto, ispred su C.Zvezda, Vojvodina, Šabac, Nais, Medvećšak i Solaris, a iza samo Kataro i Zadar. Narednog vikenda  je kraj sezone  i utakmica sa C.zvezdom u SC Petnica.

Za malo dobre muzike opredeljeno je za 2018-u  VK Valjevo neverovatnih osam miliona dinara.

Valja sesti, presabrati se i povući racionalne poteze i ne trošiti bud zašto milione. Budućnost i uspeh u svakom sportu zasniva se na mladima, njihovom okupljanu, treniranju  ali pod najstručnijem nadzoru.

Namnožilo se  parazita i štetoćina u valjevskom svetu kao nikada do sada. 

Bude li ključni potez buduće strategije da konačno hladne glave svi kojima je vaterpolo na srcu sednu i pogledajuse u oči, biće im jasno da  Valjevu ne trebaju dva kluba, već samo  JEDAN.

Sa  selekcijama od 8 do 18 godina  valjevskom vaterpolu se  piše dobro.

Sve drugo je već vođeni parazatitizam štetočina, sa po 20 miliona za besmileni trošak. Čuvarima "lika i dela" tradicije i junaka iz prošlosti mandat ističe.

Besmisleni trošak  nadobudnih i voljom politike nesmenjivih predsednika, prepovlašećnih da godinama troše što tuđe i nikad zarađeno i opravadano, je trend.

Ali sve ima rok trajanja, počev od   vlasti pa do umišljenih da će trošiti tuđe do veka. Privatizacija klubova je  jedini pravi put za izlazak iz vrzinog kola i zatvaranju vrata kriminalu u sportu!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas