Menu

zaglavlje

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

    Drugi po ...

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI ZA DOBROBIT BUDUĆNOSTI DECE SRBIJE

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI…

foto fb Posle završne ne...

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRESU NEUROLOGA U OSLU

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRE…

Načelnik neurologije u Op...

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI" NA VALJEVSKI NAČIN

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI…

"Pravila igre" Gradske ...

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZORAN BALJAK"

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZOR…

Zahvaljući momcima sa s...

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ, MAĐARSKA ŠAMPION

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ,…

Foto: waterpoloserbia.o...

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SPLITU, A VALJEVO JOŠ OKLEVA

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SP…

  foto sim srbija&n...

MLADI SRBI  BEZ MEDALJE NA EP U VATERPOLU

MLADI SRBI BEZ MEDALJE NA EP U VAT…

foto VSS Na Evropskom ša...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

BREND SRBIJE VALJEVSKA PIVARA SLAVI I ČEKA GAZDU Featured

 

VALJ PIVARA 2018Pored Krušika  najuspešniji privredni subjekat grada  Valjevska pivara ponosno je  sa svojom decom obeležila slavu Treće Trojice.  Brend što traje  158 godina, na svoj način je sačuvao SEBE od neljudskosti, "demokratije" pošasti što sreću ne donosi - privatizacije, povratio stari sjaj, i ponovo je  na iskušenju. Ogroman novac Valjevska pivara kvalitetom i prodajom svog proizvoda daruje Srbiji, poklanja svom gradu, sugrađanima. Pomaže  svima koji zaslužuju  izdašno i bez ustručavanja.

Pitanje svih pitanja je da li je uspeh uslov da  uspešni i mudri  da pobede korpicju i kriminal, dobiju bitku na tržištu, moraju biti gurnuti u neizvesnost privatizacije i propast što preti kao nekad da odnese rad, trud i neizmerno odricanje.

Državo, šta radiš !?

Moćna jesi, a tu si da čuvaš  i uzdižeš vrednosti, poštuješ svoj narod i delima pokazuješ da mu  želiš dobro.

Najuspešniji neimari Valjevske  pivare njih 19 su nagrađeni za  10, 20, 30 i 40 godina vernosti i časnog rada. Ostavili su deo svog života i bez predrasuda su kao i svoji predhodnici dali sebe Valjevskoj pivari. Nih danas nešto manje od 200 zaposlenih ne aduju se ma koliko bili ponosni na to što rade. Brine ih što će Valjevska privara u procesu privatizacije, zaključkom Vlade Srbije  posle javno prikupljanih  ponuda dobiti "opet" gazdu. Šest potencijalnih kupaca je   u igri, čak i   močni "Hajneken" sponzor Lige šampiona u fudbalu.

Iskustvo kaže da je privatizacijom većina privatizovanih "uspešno" uništena

Valja podsetiti na  neizmerno odricanje, rad stručnost, i odgovornost zaposlenih što  su Valjevsku pivaru izvukli iz pakla privatizacije. Valjevo je preko noći ostalo bez decenijama stvaranih privrednih subjekata, i niko još uvek nije odgovarao za zlo i pošast što poseja vlast svojim bezumljem.

Biće da su pivarci valjevski posebni, i da će se do poslednjeg boriti da izbegnu sudbinu što su gotovo svi privatizovani doživeliva pi aca

"Valjevska pivara sada ulazi u jednu novu fazu života. Očekujemo da je zajedno sa Vladom Srbije  velikim i nepohodnim investicijama, odnosno  značajnim sredstvima jop više uzdignemo ", poručuje  generalni  direktor Aleksandar Rajevac, itetako zaslužan za uspehe "Valjevskog". Vešt da se izbori sa stečajcima, dugovima iz lopovske privatiztacije, Rajevac je  ubeđen da će država  imati dovoljno mudrosti, poučena nekim iskustvima od 2000-te kada su mnoge firme privatizovane, pa nestale, i da neće dozvoliti sličan scenario ponovo u  Valjevskoj pivari.

 Radnici Valjevske pivare, ne sumnjaju u dobre namere svog mendžmenta i države, ali koga su zmije ujedale i guštera se plaši.

va pi 18 3

va pi 4"Samo ulaganje u novu opremu za proizvodnju piva biće potvrda da pola decenije izlaska iz mraka i rezultati za ponos mogu dobiti pun smisao. Ali iskustva gorka i ljute rane još peku" podsećaju pivarci.

Šta reći osim, bože smiluj se i pomozi !  

va pi 18

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas