Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALISOVI ŽAPCI RASTU U MOČNE DELFINE, A NAS SRAM DA BUDE Featured

 1delfini 1

Dok se  okupirani  mediji(ne svi) bave izveštavanjem o putešestviju voljenog,  a oni najzaludniji  licitiranjem dela i  ljudskih vrednosti Tita  i Draže, neki mali pobednici i pored finansijske  i svake druge diskriminacije i okupacije, bez medijske pompe,  istrajavaju i pobeđuju.

Deca u sportu ma gde bila ima još uvek neko da usmeri, a  predani uspevaju.

Odbojka, košarka, rukomet, plivanje, vaterpolo boks rađaju nove šampione.

Škola valjevskog Vaterpolo kluba Valis je najdominantnija. Jun 2018. zaključiće generacija dečaka rođenih 2003. godine borbom za titulu  sa Partizanom, Zvezdom Vojvodinim.

Valisovci žapci izrastaju u moćne delfine.vk valis 2003

Prvog vikenda u junu Valisovci rođeni 2003. i mlađi su na finalnom turnuru šampionata Zapadne Srbije u Petnici osvojili pobednički pehar

Kruševačka  Rasina je  potopljena sa 8:5, a pobeđen je i kragujevački Radnički još ubedljivij 9:5. U meču bez rezultatstkog značaja Nišlije su  pobedile Valis 10:8.

Valis će  na finalnom  turniru u drugoj polovini juna, najverovatnije u SRC Petnica, sa najboljima u Srbiji biti u prilici da se bori za tron.

Delfinčići(2003) su valja podsetiti vicešampioni Srbije u Kupu za 2003.godište, i sjajnoj partiji sa osvajačem Kupa su potvrdilii da su prevazišli uzrast  žabaca.

U 2018. na finalnom turniru regiona Zapadne Srbije u Nišu momci iz Valisa rođeni  1999 godine su dobacili do  bronze. Mlađi, rođeni  2001. su četvrti na Zapadu.Seniorska ekipa  je stameni prvobeligaš.

Uspesi imaju dodatnu težinu ako se ima u vidu da za svoju aktivnost troši samo 4 puta manje novca iz gradskog budžeta u odnosu na prefavorizavani VK Valjevo.

"Vatrogasci" su uspeli da za 8 miliona u 13.mečeva ekspres Super lige ostvare tri pobede, i budu 7.ligi sa 8 klubova. Kraj sezone je 6.juna u Kragujevcu, a pobeda nad Zemunom u SRC Petnica u 13.kolu nije izbrisala gorak ukus niza poraza filijale Partizana, još uvek moćnog da ruši kad poželi predsednikovu ljubimicu Zvezdu, iako je vodi nacionalni selektor i a od crno belih su  pokupila sve što su  hteli, jer njima novac nije problem.

Zimus je VK Valjevo Gorenje  takođe dobacio do 7.mesta U Regionalnoj A-2 ligi gde us zabeležili dve pobede više, ali  u konkurenciji 9.ekipa. Sa mlađim selekcijama nisu imali značajnijih uspeha.

Zaboravljajući na kodeks   moralnih  vrednosti  časti, čestitosti i dostojanstva na pijaci društvenih vrednosti danas je  svaki oblik prevare i otimačne bez presedana dominanatan u odnosu na talenat, pamet,  znanje i lucidnost.
I u takvom sistemu DOBRO  izmakne kontroli  zla i pošasti i pokaže svoju snagu i vrednost.

Razbojnici,  hohštapleri i  prevaranti,  bolesni umova bez premca u 21. veku jaše svetom sporta, ali ne još dugo.

Potvrda da zlo može, kako hoće, ali ne I dokle hoće stižu sa svih strana.

Policiji je najavljeno povećanje plata. Da li da spreči malinare da stignu do pravde i realne cene za crveno zlato. Najavljeno je da će penzionerima biti vraćeno oteto, kroz “povećanje”, ali tek od kraja 2018.

Biserni postupak obesmišljavanja zakona je tipovanje i kažnjavanje vlasnika putničkih vozila. Primenom odredbe zakona iz 2009.godine, "konačno  na snazi", čak i bez upozorenja saobraćajnim znakom o  zabrani parkiranja na trotoaru, moguće je svakom tipovanom  propisno isparkirati petohiljarku iz džepa !?

Jasno upozorenje da se neće tolerisati dupli tehnički, i blokada saobraćaja bude li povećana cena benzina nešto kazuje. Viđena  blokada malinara potvrđuje da stvari nisu čiste, naprotiv  izmiču kontroli.

Živimo u vreme nepodnošljive komocije zatvaranja očiju pred najmanjim problemom. Neko može za sendvič ili dva pakla cigara, da proda svoj obraz.

Deda Mraz nam doći neće, znaju to i oni što najviše veruju da im darove baš on nosi.

Naravno da je odgovornost baš moje generacije povelika za užas što pritiska.

Odlučno i odgovorno dok je života u nama, nema nam druge, moramo zasukati  rukave  i pokazati  da smo živi, ali pre svega, da poštujemo svoje potomke.

Nešto i mi matori moramo uraditi poput ove dece što u svetu sporta, iako uskraćene za mnogo toga, pokazuju moć i pobeđuju.

Pa čak i kad ih muka,  neodgovornost i bahatost pojedinca štetoćine bez presedana nateraju  da odu da igraju fudbal na Ubu, umesto u svom gradu.

Kad nas ne bude, niko neće moći da u naše ime kaže: SRAM NAS BILO!

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas