Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI BOKS ŽIVI I TRAJE U SPORTSKOM MULJU I TALOGU SRBIJE Featured

bkm u bgd 2

I pored  višegodišnje beskrupulozne pljačke štetočina i parazita bez presedana  valjevskog sveta sporta, neodgovorna vlast  je omogućila da krčme na desetine miliona narodiuh para, zahvaljujući ogromnim naporima i odricanju asketa i entuzijasta klubovi.  takođe nosioci sporta, rade, traju i pobeđuju. 

U Olimpijskom danu boksa, akciji Bokserskog saveza Srbije. u Beogradu na Trgu Republike organizovan je  javni trening, pridružili su se i Valjevci iz BK Metalac.

Pored javnog treninga održan je i javni sparing. Mladi Valjevci su iz   Beograda  poslali  najlepšu poruku iskrenu  od srca Srbiji i svetu ljubavi i želje da si njima pokloni pažnja koju zaslužuju svojim radom i uspesima.

Više desetina mladih Valjevki i Valjevaca se pridružilo  akciji organzovanoj u Beogradu.

1bk m u bgd 1

BK Metalac je dogovorio sa Bokserskim klubovima Grej test iz Lazarevca, Aranđelovaca i Obrenovca zajednički rad.  Do Vidovdana će biti potpisan potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji

Bokserski savez Srbije, na čelu sa Nenadom Borovčaninom, početkom 2018. godine pokrenuo je sportsko-patriotski projekat "Olimpijska škola boksa" u 72 grada i opštine potpuno besplatno,  sa ciljem da deci i mladima Srbije omogući da se bave sportom, pravilno razvijaju i izrastaju u kvalitetne ljude i vrhunske šampione. U Olimpijskoj školi boksa akcenat je na pedagoškom radu, vaspitanje, ali i ućenju osnovne tehnike boksa, kako bi se plemenita veština dodatno približila najmlađima. Posle najmasovnijeg treninga na našim prostorima usledilo je finale Kupa Srbije, takođe na Trgu Republike, u sjajnoj atmosferi i pred velikim brojem ljudi.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas