Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MAMINJO I TERZAN BRAĆA SA POTERNICE Featured

terza-mamic                   Foto Profimedia i Nedeljnik

Za razliku od  još neosuđenog Zvezdana Terzića,a  optuženog a malverzacije u fudbalu, zagrebačko lice sa poternice je osuđeno.

Zdravko Mamić, nekad predsedsnik sada samo savetnik FK Dinamo iz Zagreba je već dva dana lice sa poternice. Odmah po izricanju nepravosnažne presude   u Županijskom sudu u Osijeku na 6,5 godina zatvora  napustio je Hrvatsku, kao i Terzić Srbiju 2008.

Tri godine trajalo je suđenje obeleženo sumnjivim svedočenjima, zamenom advokata, milionima evra kaucije. Mamić je osuđen zbog nezakonitog izvlačenje novca iz tog zagrebačkog fudbalskog kluba, i uskraćivanjem plaćanja poraza državi.

  Dan uoči izricanja presude, Mamić je otišao u susednu BiH, u Međjugorje, gde su mišljenja o čestitosti Maminja podeljena. Za neke je uspešan, čestit čovek, humanitarac,a za one što ga manje vole, lopov i prevarant. Ćito Blažević je šokiran presudom

  Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) tereti Mamića, njegovog brata Zorana, bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara za izvlačenje oko 16 miliona evra iz Dinama i nanošenje štete budžetu od najmanje 1,6 milion evra za neplaćen porez.   USKOK je zahtevao da se optuženi osude na zatvorske kazne, bez mogućnosti uslovnog puštanja na slobodu.   S druge strane, odbrana je tražila da optuženi budu oslobođeni svake odgovornosti i navode da USKOK nije dokazao nepravilnosti prilikom transfera fudbalera.

Mnogo je sličnosti je u postupcima Mamića i Zvetadana Tezića. Razlika je jedino u sumnji koliko su novca uzeli.

Terzić je u januaru 2005. izabran za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, koja je posle odvajanja Crne Gore postala najviše fudbalsko telo u državi. Predstavio se kao reformator fudbala u Srbiji. A za vreme Terzićevog mandata mlada reprezentacija osvojila drugo mesto u Evropi. Ostao je upamćen po tome što je plave dresove sa crvenim.Doveo je za selektora Španca Havijera Klementea i Srbija ostaje bez plasmana na Evropsko Prvenstvo u Austriju 2008. Pomogao Mišelu Platiniju da bude izabran za predsednika UEFA i postao potpredsednik UEFA i FIFA komiteta za razvoj. Zbog navodnih malverzacija u OFK Beogradu, 12. marta 2008. godine, beži iz Srbije i sa nepoznate adrese podnosi neopozivu ostavku na mesto predsednika FSS. Oglašava se da je Americi na stručnom usavršavanju a kasnije na lečenju u Londonu. Objava medija 21 februara 2009. da je uhapšen u Budvi je demantovana. Privođenje Terzića, kome su petorica policajaca u civilu stavila lisice na ruke, videlo je mnogo svedoka, među kojima i oni koji se dugo godina bave sportom. Svi su prepoznali lice sa  kačketom.., - navele e „Vijesti”. Advokat Zvezdana Terzića, Vladan Batić je 5. aprila 2009. godine obavestio javnost da hajku na njegovog klijenta vode političare crnogorskog porekla okupljene oko tadašnjeg premijera Vojislava Koštunice (Dragana Jočića i Aleksandra Nikitovića). U julu 2009. godine pokojni Vladan Batić je podneo zahtev za jemstvo u iznosu od 200.000 evra da se Terzić vrati u Srbiju i brani sa slobode. Terzić je bio u bekstvu i kako bi izbegao saslušanje u beogradskom Okružnom sudu, zbog optužbe da se  sa kolegama iz OFK Beograda Vladimirom Bulatovićem i Draženom Podunavcem kao direktor OFK Beograd, ogrešio o zakon.

Kako stoji u optužnici beogradskog Okružnog sada Višeg suda, zloupotrebom službenog položaja protivpravno je prisvojio gotovo četiri miliona evra pri prodaji fudbalera OFK Beograda: Vanje Grubača u Hamburger, Srđana Stanića u moskovski Spartak i Branislava Ivanovića u Lokomotivu. Suđenje traje.

 Terzić danas ima diplomu DR, vedri i oblači u FK Crvena zvezda, piše saopštenja, više ne šamara decu jer OFK jedva da postoji. Za za počasnog predsednika FSS je dalje je samo ono što stvarno i jeste, lice sa poternice.

Zanimljvo je da je Mamić nedavno izjavio: "Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzićje  "srpska verzija Mamića"....  Maminjo je i na žalost 1.000 posto u pravu !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas