Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

58. TRKA KROZ SRBIJU POČELA U MIONICI Featured

btkm 2U Mionici je svečano obeležen  početak  58. međunarodne biciklistička trka "Kroz Srbiju". Gradovi domaćini etapa biće Mionica, Požarevac i Beograd, a Srbija je srdačno dočekala 150 biciklista, 13 šampiona iz 24 zemlje sveta. Voziće se tri etape, ukupne dužine  500 kilometara.

Zvanično predstavljanje ekipa je bilo u   Mionici, gde je i bio start prve kružne etapa, duge 159 kilometara. Karavan će u prva dva dana trke biti smešten u prelepoj banji Vrujci.

Svečano otvaranje i predstavljanjem ekipa je bilo  na Trgu vojvode Živojina Mišića.

Učsenike  58. međunarodne biciklističke trke je pozdravio predsednik Biciklističkog saveza Srbije Branko Banović. Pored Mionice, gradovi domaćini biciklistička trka "Kroz Srbiju" su Požarevac i Beograd. Druga etapa voziće se u subotu od Mionice do Požarevca, a biće duga 157 kilometara.

Poslednjeg dana biciklisti će preći 113 kilometara od Viminacijuma do Avale, gde će biti i cilj ovogodišnjeg nadmetanja.Blistička trka Kroz Srbiju se  održava u godini jubileja, 100 godina od kraja Prvog svetskog rata, staza je uglavnom koncipirana tako da su obeležena sva mesta odakle je krenulo oslobađanje Srbije.

"Počni na dva točka", bio je moto dela manifestacija u kojoj su učestvovali mališani iz mioničkog vrtića i đaci OŠ "Milan Rakić". Akcija  je predhodila svečanoim otvaranju i namenjena je najmlađima sa ciljem podsticanja i motivisanja dece i roditelja da budu fizički aktivna i da se rekreativno bave biciklizmom.

bk ks m 1

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas