Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GALA I NIKA RATKOVIĆ ŠAMPIONKE SRBIJE U DRUMSKOJ VOŽNJI Featured

 bob svi drum kv 4 medaljeNa autodromu Beranovac kod Kraljeva  najbolji biciklisti Srbije vozili  trku za titulu šampiona države u drumskoj vožnji. Sestre Ratković mlađa kadetkinja Gala(13) i poletarka Nika Ratković(10) su osvojile zlatne medalje. Najmlađa poletarka Tara Čulić(8,5) je je srebrna, a do bronze su dogurao kvartet BK Boba: Manić, Ratković, Pavićević, Milinković.

Junakinja trke na autodromu Beranovac bila je članica Biciklističkog kluba Boba poletarka  Nika Ratković(10).bo nika tara 1 2 18 drum kvFantastično je vozila i u i finišu je čak pobedila i šampionku u vožnji na hronometar iz Erdevika, pre dva dana. Bila je to dupla slatka osveta sestara Ratković. Gala Ratković je  posle srebra na hronometar, postala šampion u konkrenciji mlađih kadetkinja u drumskoj vožnju gde u 2017-oj bila druga.

Tri  godine mlađa Nika Ratković se okitila dvostruko titulom, na drumu i u vožnji na hronometar.

Iako sa  visokom temparaturom najmlađa Tara Čulić(8,5) je hrabro izdržala sva iskušenja i ovog vikenda je posle srebra u Erdeviku i u  Beranovcu ponovila isti uspeh.

Uspeh vozača BK Boba začinili si mlađi kadeti: Viktor Manić, Miško Raković, Dušan Pavićević iI Filip Milinković u ekipnoj konkurenciji treći.

Sjajan vikend u Erdeviku na stazi autodroma Beranovac doneo je mladim vozačima BK Boba, ukupno tri titule prvaka, dva srebra i jednu bronzu!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas