Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

OBRT SA KLIPERSIMA, TEO KORAK DALJE OD FENERA!? Featured

teo la k 1FOTO USA Today

Valjevac i kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić, od jeseni će kako stvari stoje ponovo igrati za Los Anđeles Kliperse. Informaciju je jutros potvrdio najpouzdaniji NBA novinar Adrijan Vojnarovski. Teodosića su pojedini mediji već videli na Bosforu u Feneru Željka Obradovića.

Adrijan Vojnarovski je rano jutros objavio vest o trejdu u kojem Ostin Rivers, sin trenera Klipersa Doka Riversa, ide u Vašington Vizardse u zamenu za centra Marćina Gortata.

Klipersi su na draftu birali dvojicu spoljnih igrača Šeja Gildžius-Aleksandera i Džeroma Robinsona, što je ptvrda da odlaze većina spoljnih igrača iz prošle sezone.

Posle trejda za Riversa, Vojnarovski navodi da će Teodosić i Patrik Beverli biti u timu i naredne sezone.

I Rivers i Gortat u poslednjim godinama su ugovora, a poljski centar osiguranje je za Kliperse u slučaju da Diandre Džordan odluči da ne ostane sdledeću sezone, što je i opcija u ugvpru.

Čak i da se to ne desi, piše Vojnarovski, Klipersi i Džordan tražiće način da trejduju svog dugogodišnjeg centra, po mogućstvu daleko znatno pre februara, do kada su mogući trejdovi.

Klipersi su o obavezi do 15. jula da raskinu ugovor sa Teodosićem. U tom slučaju isplatili bi mu plate 2,1 milion umesto 6,3 koliko je predviđeno za sledeću godinu.

Još ništa nije sigurno, ali Vojnarovski obično ne greši, ipak  valja biti strpljiv, jer je bilo nagoveštaja da seledi rastanak Tea I Klipersa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas