Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILANOVIĆ SAD I TRENIRA VALJEVSKI VATERPOLO CENTAR TROŠKA Featured

 

milanovic2U cilju "razvoja vaterpola u Valjevu i Kolubarskom okrugu"gradonačnik Valjeva je organizovao radni sastanak  Gradskoj kući sa  čelnicima VK Valjevo. Učesnici razgovora su pored  gradonačelnika  dr Slobodana Gvozdenovića i člana Gradskog veća profesora dr Miroljuba Ivanovića, bili sada trener VK Valjevo nekada  najbolji vaterpolista sveta  Igor Milanović, i članovi rukovodstva VK Valjevo. Poziv je izostao za nešto starije, osnivače i aktuelnu upravu  VK Valis.

U biti cilj okupljanja je bio da se stavi pečat novih 7 pored postojećih osam miliona narodnih para, u svrhu dotacija za VK Valjevo, što osim Zvezde niko nema u Srbiji.

Dva miiliona dotacija od grada ima klub sa tradicijom od četvrt veka. Valisu je odrezano   dva miliona  na godišnjem nivou, VK Valis, valjda što radi samo 10 puta bolje do Centra troška VK Valjevo.

Valisovci su jasno je ko dan trn u oku  gradskom rivalu. Samo valja naći  modus kako i formalno ne samo finansijski  VK Valjevo proglasiti  za nosioca vaterpolo sporta.  Valisovci su neprikosnoveni u radu sa mlađim selekcijama. Od sedam u šest su bolji od centra troška, VK Valjevo,  koji ima mladog Ičagiča u reprezentativnoj selekciji. Blizanci Bogdan i Matija Milovanović iz Valisa su takođe u selekciji U-15. Čak 14 članova Valisa(10 dečaka i 4 devojčice)  Valisa su u reprezentativnim selekcijama, što je slika i prilika  pravog stanje  u valjevskom vaterpolu.

 

 VK Valjevo-Gorenje je član  privatne neprohodne  za Evropu   Regionalnej A-2 lige,  i bio je  sedmi, u konkrenciji 9 kluboca sa 15 bodova,a predposlednji  sa 9 bodova u Super ligi Srbije. Seniorska ekipa Valisa je 4. u Prvoj B ligi, sa tri pobede iz 10 utakmica.

Novi zadatak grada je da  trećem besmislenom centru troška u valjevskom svetu sporta  obezbedi novac za platu novog trenera. Igor  Milanović kako nezvanično saznajemo dosadašnji  sportski direktor VK Valjevo, i bivši istanbulskom Galasaraja. radiće kao trener VK Valjevo. Milanovićev  rad  biće  vrednovan sa 3.000 evra za svaki mesec, a u planu je i stvaranje tima mahom od igrača iz Beograda, što samo potvrđuje da će biti potreban džak para za narednu sezonu.

Da novac kvari ljude nije vest, ali ako se uzme red veličina i činjenica da Žarko Petrović, prvi pomočnik Dejana Savića dva puta nedeljno dolazi u Valjevo kao prijatelj  VK Valis  bez naknade, nešto kazuje.

Katastrofalna priča u odnosu dva vatrpolo kluba je fudbalska i košarkaška.

Cirkuziranje u FK propast" se nastavlja. Štetočini bez premca se pridružila još jedna. Trener po ceni od oko 1.000 evra sa stanom i hranom na mesečnom nivou. Kao da u Valjevu nema trenera da radi bolje bez hrane i stana, za duplo manje novca. O dotičnim "tal majstoru" samo podatak da je sebi dozvolio luksuz da ga ekipa koju maltretira od jutra do mraka, čeka pun sat kako bi otišli da odigraju fudbalsku utakmicu na Zlatiboru. Da stvar bude do kraja crna osim vožnje  do  Zlatibora i nazad  zakazana utakmica nije ni odigrana. Vlasnik terena je odjavio meč zbog kiše, a to su paraziti valjevskog fudbala saznali tek po dolasku na Zlatibor. Poraz u Ljuboviji od Drine 1: 2 samo potvrđuje da je put za novu  besmislenu sezonu trasiran, i to samo po ceni od 20-ak i kusur miliona narodnih para.

 

Valja podsetiti lako zaboravne da je FK "propast" i KK" otac i sin"  potrošio više od 300 miliiona narodnih para sa efektom NIŠTA, i slovima ništa u proteklih nekolko godina. Računi još uvek nisu položeni, a kada će ne zna se.

Dok u KK Metalac nemilice troši novac na ekipu mahom igrača sa strane, osim Đukanoviča i Vasića, i nema ni jednu vrednu pomena mlađu selekciju. FK Krušik Budućnost 2014 zahvaljujući asketskom radu Peđe Starčevića, ima respektabilan tim  kadeta. Klinci su  ovog leta pobedili  vršnjake iz Vranja, Maribora  u Lučanima remizirali, izgubili su samo od Partizana.. Dobra vest je da je angažovan da radi sa mladima Žika Janković, jedan od najboljih  što je Valjevo ikada imalo u svetu sporta.

Kada se hoće svašta se može, uraditi  dobro, ali  i loše kao do sada uglavnom.

Lošeg je preko glave, a privatizacija je jedini put da se štetoćine, zgubidani, paraziti i nadobni razjure. Svakome dati šansu da uloži svoj novac, a ne da kao danas da to  štetočine arče narodne pare i pričaju prazne priče.

Put pobednika će biti izgrađen  novcem  naroda uloženim u decu,  stručan i odgovoran rad.

Dosta je bilo laži  i istine valjevskih barona Minhauzena!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas