Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

OTAC, SIN, I OPET BRT=NAJBOLJI SMO, SAMO MI BREEE! Featured

kos lopta bumOsvanu danas privatni telefonski razgovor u vođinom biltenu limenkarevića iz podbanjičkog kolektora. "Otvorio je dušu" nikom  drugom uskoro  će biti  već deceniju podobnom, što  zahvaljuči KK Partizan stiže do fajnal fora u Parizu. Danas je informero, ala sport, potvrdio da se prof dr vratio u valjevsku košarku, pošto je osnovao, šta li već, ljubitelja Novaka Đokovića.

Reče, profesor  da je nikada nije napuštao košarku. A,  malo zaboravne nije zgoreg podsetiti.

Otišao je iz valjevske košarke, iako nikad nije imao zvaničnu funkciju, a došao je kad je hteo i radio što niko nije ni smeo da pomisli. Kad je doterao cara do duvara, poturio je svoje "advokate" da brane neodbranjivo, a zatim se i pokupio se i ostao kako reče samo član UO. Drug član je ostavio sa ostalima iuz ekipe minu od 350.00 evra, kažu bolje obavešteni.

Znao je da je svojim dolaskom trasirao put povratak ucveljenom i nezamenljvom, ljubitelju samog sebe,  da nastavi gde je stao na Badnje veće 2014.

Baš  te većeri  počeo je blic krig  osvajanja košarkaške vlasti.

Ruku na srce posle bajke iz prošlog  veka sa Lukom Stančićem i Pljakom,  pa potom sa Zoćom Kovačevićem, Valjevo je u novom milenijumu videlo još dve sezone za nezaborav u ABA ligi.

Niko ne osporava da je   danas povratnik na "mesto zločina" od Romana Lisca lično izdejstvovao vajld kartu za Jadran. Međutim  "prijatno ga je razočarao" najbolji trener danas u Srbiji Vladimir Đokić. Nizao je uspehe, do onog kobnog maja 2016. i poraza od limenkarevića.

Tu je danas intervjusani   predposlednji put pao na ispitu ljudskosti i  lične odgovornosti. pre nego što je nestao, ali kako reče ostao kao sad tvrdi, ono što je uvek samo bio, član Upravnog odbora.

Poske tihiog povlačenja u septembaru i "bombardovanja"  mogućim raspletom  profesor dr se povukao 2016.godine

Da se vratio u neformalno privatni klub nema sumnje, u svom stilu najavljujući sve sve svašta( šta sve, čitajte u gore pomentom biltenu od nedlelje 2.08.2018.).

Ali da se zna!

Uz dužno poštovanje njega i najbližeg  mu roda, nikada nisu bili nit će ikada biti najbolji u valjevskoj košarci, ma koliko se busali da su najbolji.

Jesu i jednom nenadmašni. Najbolji su, ali   samo za sebe!

Na redu je da "ciganski" bilten ekzluzivno kao i uvek bude prvi, i objavi i vest svih vesti: "Braća su konačno vlasnici KK Samo mi i niko više"

Pa da i mi Valjevci "drugog reda" PRESTANEMO da plaćamo ono što nema nikakvog smisla. Zabavu  i cirkuziranje  dva umišljena  košarkaška boga.

 Uzeli ste klub, finansirajte ga sami, privatizujte i formalno i budite gazde i  na papiru, a ne da vam pokriće za naše potrošene milione, i dugove bez kraja, budu Upravni odbori i slično!

Vi to možete, jer ste najbolji, naravno u svetu košarke, samo za sebe

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas