Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SJAJ I BEDA VALJEVSKOG SVETA SPORTA Featured

1okva va ljig 1Prvi sportski vikend sunčanog oktobra ulepšaše samo odbojkaši valjevskog superligaša, a milioneri ga po proverenom receptu pomračiše.

Odbojkaši VA14 Bauwesen smazaše Ljižane 3:0 za nešto više pod jednog sata, i za ovu jesen preuzeše primat u Kolubari. Malo su ih zbunili rivali iz Stare Pazove u prvom kolu, ali ako se zna da je Jedinstvo tek u taj breku poraženo od Zvezde, jasno ja da pored boksera i vaterpolista(igraju privatnu A-2 regionalnu ligu), su jedini tim u eliti sa šansom da se bori za mesto u gornjem domu Super lige Srbije.

1ok va igra ljig

Derbi sa Ljižanima je bio samo na papiru. Do polovine prvog seta Spartak se nekako nosio sa ekipom trenera Saše Stefanovića, u nastavku meća nemoć Ljićana i dominacija valjevskog tima u svim segmentima igre. U dva seta Spartak je dobacio do 15, a u trećem do 19 poena.

A sada sledi uragan!

1ok va ljig too

Sutra je Kup utakmica sa Zvezdom na Banjici. U nedelju valjevski tim ide u goste Partizanu, posle poraza u Beogradu od subotičkog Spartaka, drskom da počisti šampiona Vojvodinu u sred Novog Sada sa nulom!

Za osam dana u Valjevo stiže neugodna ekipa Radničkog iz Kragujevca, osvajača dve titule. Posle šumadijskog derbija ide su u Novi Pazar na noge osvajaču Super kupa!

 Pobedile su i odbojkašice Železničara i to Partizan Beogradu sa 3:0. Istim rezulatom Ub je savladao Klek. Ubljanke i Lajkovčanke su posle dva kola na deobi prvog mesta.

Dva valjevska prvoligaša nisu kljucnula ni bod.

Odbojkašice OK VA 014 sa dodatkom Srbijanka posle tantalovih muka u Valjevu na premijeri i osvojena dva boda, su izgubila u Smederevu 1:3, a  ŽOK Valjevo posle nule u Užicu poražene i u valjevskoj hali sportova 15.septembar od Vranja 0:3.

Rukometašice na startu poklekle i u Valjevu. Bodove je odneo   Mladi radnik iz Požarevca, a muški rukometni klub na korak do istupanja iz lige.

"Triling" košarkaških milonera sa ličnim mesečnim primanjima bolje obavešteni kažu od 5.000 evra, je sprečen da ugasi školu košarke.

Nije ukinut mizerni honorar treneru što dečicu animira, a Vlada Mišković je napustio klub i treniraće ekipu iz Srebrnika kod Tuzle.

Kaplanović je posle 40-o minutne epizode u Pančevu  otišao u  Dinamo iz Bukurešta.

Večeras u 19 sati je utakmica Kupa u Smederevskoj Palanici, igraće i Đukanović, a plate još uvek nema za igrače.

Bez petice i sa suđenjem kao u Pančevu momcima se loše piše i večeras i u petak protiv užičke Slobode u premijernom meču 2.kola KLS.

Fudbal nastavlja da tone u glib.

Vlast je okupirana izborima 21.oktobra, zovu redom i raspituju se ko za "koga navija", a sad tek ne bi nipošto da smenjuje svog glavnog promotera.

U 8. kolu srpskoligaškog Zapada sa "fenjerašem" iz Mihajlovca kod Smedereva FK BK 2014 ponovo "ugasio" i završio utakmicu u sred Valjeva bez postignutog, za utehu i primljenog gola.

Pominje se kriza, neizmerne, dubine i stidljivo stavlja na uvid javnosti da je štetočina Milan Miilinović ipak samo fudbalsko jedno veliko triplo golo.

Komunalac iz Kragujevca trener Kovačević neće po svoj prlici sačekati zimu u Valjevu jer su "kupaće gaće" rezervisane samo za leto.

Ispasti se neće iako konkurencija jača.. Pored kluba kod dva poljska klozeta i Jedinstvo posle poraza od 0:1 protiv Smedereva pod Šepkovcem, sve bliže je mestu ispod crte. Gostovanja u Tutinu, i Zubinom Potoku su označena kao nove "nemoguće misije" za oba tima sa valjevskih prostora.

 U zoni Mačva Kolubara Radnički Ćobanje Jovanovića na Petom puku stigao do treće pobede za redom. "Prokini" OFK Divci OFK otkinuli bod lideru Borcu iz Lešnice, a OFK Osečina sa trenerom Novakovićem igra sve bolje, potvrda je i bod iz Lajkovca. Bez bodova su ostali Vrelo sport, Brezovica. Ribnica, Spartak.  Lajkovački Želja se budi, ali šabačka strana i dalje kolo vodi.

U Petoj ligi Mladost iz Draćića, Kolubara 2,i Brđani, "gaze" rivale ko "slana papriku", a u rangu niže Junior Novo Naselje sa Mirkom Stevanovićem i iz utakmice u utakmicu potvrđuje da je na putu povratka i viši rang.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas