Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U SPEKTAKULARNOM DERBIJU METALAC POČISTIO LOZNIČANE Featured

 1bk m pobd al

Na premijeri Bokserska lige Srbije u Valjevu Metalac je ubedljivo 12:4 savladao proteklih godina najuspešniji srpski tim Loznicu, i potvdio da je Valjevo grad boksa, a ekipa moćna da osvoji šampionsku krunu.

U sjajnim ambijentu hale kraj Ljubostnje  na Studentu Metalac je iako nekompletan bez Stankovića i Markovića opravdao  ulogu favorita.

Bantamaš Dušan Janjić(do 56 kg) potvrdio je epitet šampioina u klasiku sa Nikolom Boljkovcem. Debitant, perolakaš Nemanja Gavrilović sa dinamitom u rukavicama primorao je sudiju da trri puta broji Milošu Jankoviću već u prvoj rundi, što je bilo dovoljno za nova dva poena Metalcu. Velteraš Damjan Grmuša(do 64kg) je pokazao Valjevcima kakav je lav u ringu. Sebastijan Šaćiri se nije dao ali za agresivnost i nalet Grmuše u trećoj rundi nije imao rešenje. Velteraš (do 69 kg) Lazar Stanojević je poput Gavrilovića završio borbu u prrvoj rundi sa  srčanim, ali njemu nedoraslim Pahlom. Silom prillika u teškoj kategoriji Geard Ajetović je na iskustvo i na ime savladao večeras najboljeg u redovima Loznićana Prokića. Srednjaš Nikola Živanović( do 75 kg) je pod utiskom sjajnih nastupa svoji predhodnika u ringu  krenuo  grlom u jagode,natrčao je na konraudarac  i pretrpeo nokaut na nogama. Bomba Stefana Panića donela neočekivano još dva poena Lozničanima pored očekivane  pobede  supertešakaša Vladana Babića. Poluteškaš Saša Milovac(do 81 kg) dobio je bez borbe.

Utisak o meču je fantastičan. U  atmosferi spektakla, pod blještavim sjajem reflektora, vrhunsku konferensu, besprekorno suđenje. viđene su borbe  dostojne finala svakog velikog takmičenja. Tv prenos na Arena sportu bio je za primer, na svetskom nivou.

Valjevo je pokazalo Srbiji da je grad boksa, a Metalac potvrdio da ima ekipu kadru za šampionsku krunu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas