Menu

zaglavlje

METALAC  BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA POBEDA U NIZU!

METALAC BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA …

Lider Bokserske lige Srbi...

NERANDŽIĆU, STAMENIĆU I KAPLANOVIĆU   "DUNAV" DO KOLENA

NERANDŽIĆU, STAMENIĆU I KAPLANOVIĆU…

Metalac je u novom meču s...

SRBIJANKA 014 U IGRI ZA ELITU, A  VALJEVO SE NE PREDAJE!

SRBIJANKA 014 U IGRI ZA ELITU, A V…

Odbojkašice dva valjevska...

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆA VALJEVO MORA DA SLEDI

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆ…

FOTO Stefan Stojanović ...

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJKAŠE, SUTRA OSVETA U RINGU NA STUDENTU

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJK…

Odbojkaši Radničkog sinoć...

NOVI KORAK AERO KLUBA VALJEVO U SVETLIJU BUDUĆNOST

NOVI KORAK AERO KLUBA VALJEVO U SVE…

Aero klub Valjevo je u Te...

KRUŠIK DONIRAO OPŠTOJ  BOLNICI VALJEVO ZA OPREMU 140.000 EVRA

KRUŠIK DONIRAO OPŠTOJ BOLNICI VALJ…

  Zahvaljujući fab...

JAVNI ČAS MODELARA AERO KLUBA VALJEVO U PODNE U TEHNIČKOJ ŠKOLI

JAVNI ČAS MODELARA AERO KLUBA VALJE…

Aeroklub Valjevo danas ...

VALJEVSKE KRALJICE KANA, TEOVA BAJKA, PSŽ,CZ,PFC I NARAVNO KURC

VALJEVSKE KRALJICE KANA, TEOVA BAJK…

Sučeni sa najezdom dezinf...

Prev Next

U PETROVCU I DIVCIMA BI FUDBALSKE RADOSTI Featured

 

1fudbal u sneguSa snegom što  se zabele u  novembru 2018, i nove potvrde da će Valjevska pivara ekspresno uskoro opet na prodaju popilo se ledeno Valjevsko, da manje   boli podvala što je Vlada države Srbije sprema. U kratkom roku neko je smislio u Vladi  da "časti" Valjevo,  novim nametanjem prodaje brenda u pola cene od ponuđenih letos 7 miliona evra, i  obavezom budućeg kupca da duplo manje investira u  brend. U tom Valjevu sa kojim bi neko očigledno da se i dalje sprda dogodi se danas   fudbal, baš ovaj NAŠ VALJEVSKI.

Devastiran  potezima uništitelja i štetočina što mu godinama piju krv,  danas je  fudbal vaskrsnuo u Petrovcu na Mlavi.

Ugašen, pa kršten od zgubidana i podguznih muva u FK BK  2014 fudbal se danas podigao i u trenu pobede potvrdio da je neuništiv.

Momci su odigrali časno, za sebe i one što moraju da igraju, a ne zaslužuju,  i zbog kojih do danas imaju na kontu samo 12 bodova!

Nebo je pogledalo  ljude, a   gol Ivana Gentića sa bele tačke je došao kao nagrada za ispunjeno obećanje da se iz Petrovca neće  vratiti kući  bez tri boda, i treće pobede ove jeseni.

Momci su pokazali da su karakter i čist obraz za razliku od uništitelja i štetočine. Kada je bilo  najteže  dokazaše da nisu podanici  fudbalskog zgubidana. Potvrdiše da znaju da rade ono što vole, za  razliku od neviđenog parazita u fudbalu,  spremnog da žrtvuje  sve samo da bi i dalje bio tu gde mu nikada nije bilo mesto.

Časnim fudbalerima od danas ponovo "iznad crte" ostaje obaveza da za nedelju dana  dobace do kote 18, i konačno zabeleže i prvu pobedu u sedmom nastupu u svom Gradu Valjevu.

Sve posle toga biće  BUDUĆNOSTI sa decom valjevskom što umeju fudbal da igraju, i Boraninom Mitrom Đurđijinim na golu kadrim da od avgusta do danas uradi više za fudbal valjevski nego li štetočina za 20-ak godina.

Kucnuo je čas da se posle  utakmice sa Šumadijom što sledi fudbal dođe u ruke  ljudi od znanja, odgovornim i stručnim da Valjevkama i Valjevcima, i   juna 2019. u gradu Valjevu šodare samo imenom Prvu ligu, a zatim krenu u pohod na onoj pravoj ma koliko danas bila ogoljena i srozana, u Super liga Srbije.

Zonaš Divci su letos ostali bez časnog i uspešnog predsednika, a danas su po sedmi put pobedili ove jeseni.

1 OFK DIVCI 2018Znači mogu i bez uspešnog predsednika da pobeđuju. Opet imaju tim i trenera "Proku pronalazača" hemije za 7 VELIKIH pobeda. Danas je na "12-om kilometru" pao  Radnički sa Petog puka(1:0), što letos okupi valjevsku decu, a posle Mitrovdana predsednik mu poteže za ostavkom. Oba zonaša će se sa Mačvom iz Bogatića i Željom iz Lajkovca, nemoćnog danas da pobedi "malog Zadrugara lajkovačkog, boriti za  Treću ligu.

Radnički ima budžet, jer između ostalog ima i školu fudbala, a Divčani nisu miljenici vlasti poput fudbalske neznalice i parazita u  valjevskom Centra troška FK BK 2014, ali imaju  braću Jokić, ne samo politički već  fudbalski dovoljno pismenu da prepoznaju trenutak,  priskoče i nadju rešenja kad zatreba.

Naravoučenije iz svega rečenog je, da smo svi taoci vremena što sve "jede", pa će kao i ostale "pojesti" i umišljenje da sve znaju, mogu i da večno traju.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas