Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BAUK SA KOLUBARE" PREKINUO CRNU SERIJU U NOVOM PAZARU Featured

1ok va 014 u np 3 2

Na startu mini lige "Donjeg doma" plej auta Super lige Srbije u odbojci OK VA 014 Bauwesen se konačno probudio iz "zimskog sna". U sred "Pendika" srušen je Novi Pazar 3:2( 25:16, 23:25, 27:25, 21:25 15:10).

Desetkovani u odnosu na start sezone, bez dva srednja blokera, i dalje odsutnog zbog povrede Radovića, predvođen poput starog vina moćnim Nikolom Ražnatovićem- Crnim valjevski tim je prokinuo, i to u meču na "život i smrt".

Igralo se srčano, hrabro, u silnoj želji da se konačno pobedi i grešilo, jer i rival je imao isti cilj, da pobedi.

Napadački servis, odbrana, i energija  što nosi, konačno blok, doneli su toliko željenu i potrebnu pobedu. Nije bilo ni malo lako dobiti meč u "Pendiku".

Pazarci su od početka jurili set zaostatka i uspesno stizali do izjednačenja. U taj breku "Bauk sa Kolubare" je pokazao muda  do kolena, i  u furioznoj završnici je slomio velikog rivala i sportskog prijatelja.

Čak 26 puta korektor Ražnatović je poentirao, Saša Popović je ostvario 15, Uroš Bulatović 8, inspektor Strahinja Radić 6, Uroš Nikolić 2,  a po jedan poen doneli su Bojan Jevtović i Nemanja Đokić.

Serija poraza je prekinuta povratilo se samopouzdanje, a u pravom trenutku stiže Partizan, koga očekuje subotnje gostovanje u Ljigu. Najvažnije je da sada OK VA Bauwesen ima isti broj pobeda kao i Ljižani(meč manje) i Pazarci.

Sva četiri tima su u igri za opstanak. Poslednji će u Prvu ligu, a treći u plej aut i  u  baraž sa Nišlijama.

Večaras u 17 sati na Studentu ženska odbojka Valjevo - Srem. Lider je apsolutni favorit, a Valjevke žele da opstanu. Pobeda bi posebno prijala gradskom rivalu OK Srbijanka 014, ambiciznom da od jeseni igra u društvu najboljih, a sutra gošči Jedinstva u Užicu

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas