Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

FINALE KUPA U LAJKOVCU, ALI I VALJEVO ODBOJKAŠKI SVE MOĆNIJE Featured

1ok srb 2 ueU nedelji kada smo saznali da će Želja braniti trofej u Kupu u svom Lajkovcu, još mnogo toga zanimljivog desilo se u svetu valjevske odbojke.

I ove zime odbojkašice Železničara igraju finale nacionalnog Kupa u svom Lajkovcu. Da su spremne potvrda u plej ofu Super lige u Zemunu 3:2 protiv uvek neugodne Vizure. Sledi gostovanje u Subotici(Spartak i Tent ne konkurišu za tron). Pobedi li,  Želja će biti korak bliže   vodećem tandemu, Crvenoj zvezdi i Jedinstvu iz Stare Pazove, trenutno u prednosti od 5 bodova. Ub(12 bodova) je izgubio od Kleka 1:3 i sa Dinamom (7 bodova) iz Pančeva se bori za goli život.

U plej autu Super lige odbojkaša OK VA 014 BAUWESEN je krenuo sa mrtve tačke. Posle pobede od 3:2 u Novom Pazaru i trijumfa Partizana u Ljugu 3:1, crno beli i plavo beli iz Pazara su u povoljnijem položaju od komšija iz Kolubarskog okruga, jer imaju čak 4 boda prednosti, iako sve 4 ekipe imaju trenutno po 6 pobeda .

Na sreću OK VA Bauwesen još uvek odlučuje o opstanku. Pobedi li Partizan, narednog petka u hali sportova 15.septembar, pa potom Ljižane i Pazarce takođe u Valjevu , neće biti čak ni baraža, ostaće u eliti.

Porazi donose ispadanje ili u malo boljoj opciji baraž sa drugoplasiranim iz Prve lige.

Konačno, u Prvoj ženskoj ligi očekivani uspeh Srbijanke 014. U Užicu eks šampion nije uspeo da osvoji ni set u meču sa Valjevkama naredne subote domaćina Vranju. Srbijanka ima kao i Beograd i Roda po 12 pobeda, ali i tri meča boda manje od konkurenata za 2.mesto što vodi u baraž za elitu.

Tamara Rakić i prvi poenter ekipe najmlađa u startnoj postavi Ana Mitrović, mnogi  je već vide u prestonici i dalje u Evropi, nemaju dilemu, i sigurne su da će Valjevo od jeseni ponovo imati klub u ženskoj odbojkaškoj eliti.

1tamara i ana

OK Valjevo je  uspelo da otkine set lideru Sremu iz Sremske Mitrovice na Studentu i potvrdi da ima kvalitet da se bori za opstanak.

Ljižanke su izgubile sa nulom od Beograda, imaju dve pobede više od Valjevki( tri meč boda više), a Užičanke samo trijumf više, ali i pet meč bodova viška.

OK Valjevo igra u 18.kolu sa Omladincem u Novim Banovcima, i ima lepu šansu da iznenadi ekipu za 10 pobeda, dok će Ljižanke u komšiluku u G. Milanovcu(8 pobeda) pokušati da osvoji bodove spasa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas