Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA ODBOJKAŠICE NOVI PRIJEM, A MEDALJAŠIMA STIPENDIJE? Featured

ok srb 014 predpionireke prijem

Oduševljen rezultatima pionirske ekipe ŽOK Srbijanka bez poraza u sezoni 2018/19, iako su državno prvenstvo i Kup Srbije prava mera uspeha, a ne takmičenja na novou okruga, član Gradskog veća prof dr Miroslav  Ivanović je tokom prijema talentovanih odbojkašica, na koji su pozvani ako su uošte pozivani samo odabrani mediji, je  najavio da će Grad Valjevo od naredne školske godine stipendirati  sve mlade sportiste za osvojene medalje na državnom prvenstvu Srbije. Da li treba isticati da je ŽOK Srbijanka 014 preko noći postao ženski odbojkaški klub broj 1, sa značajno većim benefitima od ŽOK Valjevo.

Nije jasno zašto se čeka naredna školska godina, kad već rezultati  biciklistkinja sestara Nike i Gale Ratković, Tare Čulić, rvača Đermanovića, vaterpolista Valisa...  postoje.

Sestre Nika i Gala Ratković su osvojile SAMO 7 titula državnog prvaka u 2018. uspesima su potvrdile kandidaturu za stipendiju  u 2019, kao i vaterpolisti Valisa U-15.

1GALA I NIKA

Neprikosnoveni  sportski kolektiv u Gradu Valjevu BK Metalac, sa pet puta manje novca namenjenog sportu FK BK 2014 jedino spososobnog da pravda novac, i postiže rezulate što se kose sa zdravim razumom, ima takođe osvajača medalja na  šampionatima države.1BKM KLINCI

U 2018, mladi vaterpolisti Valisa su bili drugi, a proteklog vikenda treći u Kupu Srbije, što posle  titule državnog prvaka mladih rukometaša Metalca 1999. godine predstavlja najveći uspeh u istoriji ekipnog sporta u Valjevu.1VK VALIS  I CECA

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas