Menu

zaglavlje

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

ZORAN BALJAK SE VOLI I POŠTUJE

    Drugi po ...

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI ZA DOBROBIT BUDUĆNOSTI DECE SRBIJE

SEOSKE SPORTSKE IGRE VALJA NEGOVATI…

foto fb Posle završne ne...

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRESU NEUROLOGA U OSLU

PREZENTACIJA DR MIRKOVIĆA NA KONGRE…

Načelnik neurologije u Op...

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI" NA VALJEVSKI NAČIN

"DIMITRIJE PANTIĆ I ŠOJIĆI…

"Pravila igre" Gradske ...

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZORAN BALJAK"

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL "ZOR…

Zahvaljući momcima sa s...

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ, MAĐARSKA ŠAMPION

SRBIJA SAMO PETA NA EP U BUGARSKOJ,…

Foto: waterpoloserbia.o...

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SPLITU, A VALJEVO JOŠ OKLEVA

OK SRBIJANKA 014 NA FINALU SIM U SP…

  foto sim srbija&n...

MLADI SRBI  BEZ MEDALJE NA EP U VATERPOLU

MLADI SRBI BEZ MEDALJE NA EP U VAT…

foto VSS Na Evropskom ša...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

BOKS VALJEVSKI I LAJKOVAČKA ODBOJKA ZA SPAS OTETOG I ŠTETOČINSKI ODERANOG SPORTA Featured

1ZELJA U L ZC F

Da nema boksa i BK Metalac i odbojke u Lajkovcu, odnosno OK Železničar sport na prostorima Valjeva i pet opština Kolubarskog okruga bio bi sveden na izložbu pasa 1.maja, sada samo na pomoćnom terenu stadiona u Parku Pećina. Kupa, i titulu prvaka Srbije, a 4.maja u 20 sati na Studentu Valjevo će videti svoj Metalac na predposlednjem koraku do titule,i to protiv Vojvodine.

Želja večeras bije 4.bitku u Lajkovcu za ove godine duplu krunu, posle drugog uzastopno osvojenog .

Nakon brejka u Staroj Pazovi i pobede od 3:1 odbojkašica Železničara u trećoj utakmici finalne serije Super lige Srbije, večeras u 18 sati igraju 4. meč u lajkovačkoj sportskoj lepotici, još uvek samo u snovima Valjevki i Valjevaca da je tako nešto bude izgrađeno u njihovom  Gradu. Još uvek prepoznaju vrednosti i tekovine sporta, znači ima nade i za Valjevo.

Odbojkašice Železničara žele,  i danas mogu da ostvare drugu pobedu,  i tako dođu do izjednačenja u finalnoj seriji plej ofa nacionalnog šampionata.

Večeras će Lajkovac biti centar sveta, jer ovakav spektakularni uspeh budu li šampionke,  niko još nije postigao u valjevskom kraju.

Odbojkašice su  ponos Lajkovca, a zašto potvrda stiže i večeras. Imaće podršku svih Lajkovčana, ma u kom stranačkom dresu bili.

Umesto da bude nosilac života i napretka u sportu u Valjevu nesposobna  i šetetočinska vlast čini  sve da sport marginalizuju i unište, deleći narodni novac, parazitima i još gorim štetočinama od sebe.

Na sreću Valjevki i Valjevca , a na njihovu žalost,  u pitanju je nemoguća misija!

BK Metalac sa sramnih 1.900.000 dinara je sve bliži tituli. Više su dobili  za  šah,Bokula za VŠK, Loca i proizvođač toalet papira...

U subotu 4. maja Metalac stiže na korak da bude šampion države u boksu!

Sa Vojvodinom iz Novog Sada momci će boksovati na Studentu u subotu 20 sati, i naravno pobediti, vrlo je važno ubedljvo, po mogućstvu sa "nulom". Jer to je u maniru šampiona!

Valjevo nikada nije bilo prvak države ni i jednom ekipnom sportu, a 11. ili 12. maja konačno posle meča u Nišu sa NAISSUS-om postaje GRAD ŠAMPIONA!

bkm  maj 19

Valjevski paraziti, milioneri  u svetu sporta godinama troše nikad zarađeno, pravdajući milione "rezultatima" što vređaju ljudsku inteligenciju.

FK BK 2104  ove godine sa 16 miliona narodnih dinara gledaćemo 1.maja u Parku Pećina protiv Tutina. Davljenik u Trećoj ligi traži spas, a Tutin bodove za plasman u viši rang, Prvu ligu.

U najvažnijoj "sporednoj stvaru na svetu" fudbalu  posle  poniženja poslednjeg u aprilu  u Mihajlovcu, pre toga u Provu, i ko zna već kom selu ove naše prelepe Srbije, sutra sledi nova golgota u Parku Pećina.

Svedoci smo kako je  Šabac  prepoznao i podržao uspeh. U znak poštovanja Ključ Grada predat je FK Mačva, najuspešnijem i najvećem promoteru sporta u Gradu na Savi.

Oni malo "siromašniji" od valjevskog  FK "propast" sa 9 miliona uzetih Valjevkama i Valjevcima, Vaterpolo klub Valjevo Gorenje tone sve dublje.

U donjem domu Super vaterpolo lige Srbije pobedio ih čak i Beograd, do juče ekipa bez ijednog osvojenog boda!

KK METALAC  rukama osionog  i bahatog, jedinog plaćenog predsednika u istoriji valjevskog sporta KK Metalac, je i dalje ni na nebu ni na zemlji.

Primer predsednika što je kad se vraćao pre 20-ak godina i preuzimao klub, i odmah presavio tabak tužio SVOJ zbog dugovanja, pa  ekspresno naplatio potraživanja, kreću danas svi redom što su zaslugom baš tog istog predsednika ostali bez plata, jer nenamensko trošenja novca u KK Metalac je imalo za posledicu "skidanje sa sise"  grada Valjeva. Kad sa 15 miliona  i koliko još od sponzora, ali sa prispelim obavezama poverenika,  spadne na nulu, mada se šuška da će Grad ipak dati 6 miiona, jasno je da nema kraju ludilu bez granica.

Neko je poput Mihaila Počeka  došao da radi u Gradskoj upravi. Čovek ce  imati priliku  da spasava valjevski sport. Čovek je iz sveta sporta, bio je vrhunski igrač u SFRJ, a ne puki lovac na "statistiku" u ostacima Juge.Možda može da pomogne tamo gde valja pomagati i vraćati sportu đavolima datu  dušu.

Ipak nameće se ključno pitanje, ima li leka i rešenja  za nekoga ko krimimalnim i štetočinskim postupcima i delima krši Zakon, i pri tom vređa ljudsku inteligenciju, a to radi bahato i nadobudno na očigled celog Grada Valjeva.

Da se iz mrka može izaći  potvrđuju  Bokserski  klub Metalac i odbojkaški Železničar iz Lajkovca. Valja ih slediti!

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas