Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

AGONIJA TRAJE, MUTANT PROPADA, ŠTETOČINA OPSTAJE ! Featured

1mutanat pozega1 3

I u osmoj sezoni NAJDIREKTNIJEG štetočinskog bitisanja, od jula 2014. godine  u fudbalskom mutantu, svedoci smo scenarija i režije bezgranične neznalice  i gubitnika.  Nema potrebe izgovarati ime satrapa što nemilice srozava ostatke devastiranog valjevskog fudbala i krčmi desetine miliona Valjevki i Valjevaca.

I ovog leta je očekivano, već u avgustu probio dno dna.

Izborom neznalica poput sebe nastavlja da bruka klub i valjevski fudbal.  Sa starterima, za poluigrače se dobro zna ko su i zašto su tu, i ono malo vrednih pažnje na terenu  stadionu u Parku Pećina nije se moglo pobediti, pa  se  Sloga  vratila u Požegu sa bodom, mada ima razloga da žali  propuštenom pobedom. A potpuni apsurd je činjenica da je mutant na kraju mogao i da pobedi!?

Ispade da je Sloga je za valjevskog mutanta bauk!

Poslednjeg dana avgusta 2019. ekipa iz Požege propustila je priliku da izbuši mrežu,  zelenog Milinkovića momka sa srcem lava ali bezglavog, smušenog i beskorisnog  kad valja braniti odbranjivo.

Tri mrtve šanse nisu realizovali gosti na otvaranju utakmice, a slabi sudija iz Kragujevca nije video penal očajnog Kosića.

Vukašin Drakulić je sa dva gola pokazao da nije čovek iz gubitničke zgubidanove priče.

Doneo  je vođstvo u 25-om minutu dok je trajala agonija mutanta, i to posle prve akcije sa 4 uspešna dodavanja. Majstorskim šutem po zemlji sa 20-ak metara iskosa sa leve strane matirao je golmana gostiju. Još veštiji je bio kod drugog gola za  izjednačenje u 65. minutu. Iz slobodnjaka je "centrirao"  preko isruženih ruku golmana, kratkog da u skoku stigne loptu sa Gentićem  na putu  do  mesta gde se spajaju prečka i stativa.

Sloga ima bolji tim od mutanta sa Kolubare, nema dileme.

Anulirali su najpre vođstvo u 48. minutu golom Kilibarde a u 55.  Gajić je uz obilatu pomoć odbrane mutanta sa Kolubare najavio trujumf.

Stativa okvira gola domaćina se isprečila  u samoj završnici, a novi kiks Milinkovića, ispustio je  loptu, gosti nisu kaznili. Ljudski je praštati jer mladost je nepredvidiva, ali je  17-ogodišnji Marko Belušević, predvidiv. Već je jasno da je  igrač budućnosti valjevskog tima.

Da cirkus bude kompletan, sva tri boda su mogla ostati  Parku Pećina. Na nesreću dodavanje Lukića Vićentijević je umesto u gol  pretvorio u odbranu golmana Sloge.

Simpatije sve više rastu za trećeg u Šumadijsko –Raškoj zoni proletos, Trepču. Izabranici Zorana Lučića su danas bili bolji  od ubskog Jedinstva 2:1, za potvrdu da će očigledno sa Požežanima, obe ekipe imaju po 8 bodova, biti   kost u grlu Provu sada preimenovanom u FK Borac iz Čačka, favorizovanom poput Zvezde nacionalnoj LL ligi.

A mutant sa Kolubare nastavlja da troši još jednu milonersku godinu bez ikakvog smisla i reda. Sve ima svoj kraj pa i ova besmisao što traje od  12.jula 2012. godne.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas