Menu

zaglavlje

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

Proteklo veče na Istoku...

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO SREBRO AK VALJEVO

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO …

Zaključak doajena Srpsk...

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE  U SERIJU POBEDU

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE U SERIJU …

Posle dva startna neuspeh...

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBNOM ĆILIMU POBEDE UDAHNUŠE ŽIVOT VALJEVSKOJ KOŠARCI

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBN…

 Nekome su potrebne ...

VALISOV VRTIĆ DERE  BRE!

VALISOV VRTIĆ DERE BRE!

  Premijerni nast...

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA SLEDI?

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA…

Kad izgubiš od boljeg, ...

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆU IZ SOMBORA

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆ…

Valjevski Metalac šampion...

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA POBEDNIČKU ENERGIJU VEČERAS  ĐOKIĆEVOM METALCU

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA PO…

KK Metalac na terenu s...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

NA MALU GOSPOJINU UKAZALA SE NADA ZA SPAS KK METALAC Featured

metalac kk

Na Malu Gospojinu desio se dve pune nedelje pripremani razgovor predsednika Mihaila Počeka i najboljeg trenera u Srbiji Vladimira Đokića. Dogovor je postignut  KK Metalac je preživeo!

U KLS pokušaće da ga zadrže trener Vladimir Đokić, a na terenu perjanica  protekle tri sezone Aleksandar Vasić, još jedan "gimnazijalac" Igor Đuković i "francuz" takođe Valjevac Nikola Tomašević.

Vladimnir Đokić će moći da računa na Kraljevčanina Rikija Stefanovića(igra na pozicijana 4 i 5),  Moguć je dogovor sa Lukom Anđušićem, a na radaru Đokića su sin  sudije Milije Vojinovića Jovan(1), Toma Vasiljević(4-5), Danilo Sjepčević(2), Luka Pavlović(1-2) Aleksa Stepanović( 3-4).

Ne treba posebno isticati da su Đokićevi aduti oduvek bili mladi igrači. A kako sad sev postaviti na svoje mesto kad liga počinje za dve nedelje. Sa letnjim pripremama bila to sasvim druga priča. Nije teško zaključiti ko je smislio baš ovakav scenario, po sisitemu ako nema mene nema ni Metalca.

Konačno  je poznat epilog razgovora i dogovora na Malu Gospojinu Vladimira Đokića i novog predsednika eks trenera i takođe igrača Metalca i to iz vremena  zlatnih šest sezona u SFRJ Mihaila Počeka..

Prvi trening je zakazan za utorak, a  5.oktobra  je prva utakmica sa Borcem u Čačku, a zatim (ne)kompletiran tim sa Vasićem( nema pravo igranja u Čačku) konačno ponovo NAŠ Metalac dočekuje Dunav 12.oktobra.

Vladimir  Đokić nije imao  dilemu svestan lične odgovornosti, toliko potrebne u svakom poslu.

Potvrdiio je ono što svi znamo, da je čovek, ljudina, retko, ne samo talentovan, nego i uspešan trener. Sa Srbijom je postao i šampion Evrope za zaboravne.

Podsetiću Đokić  je Metalac kao igrač sa Jovanom Teodosićem vratio u savezni rang, trener je bio Dragan - Gale Simeunović.

Renensa u 21. veku stigla je sezonama  2014/15 i  2015/16-

U prvoj sezoni u ABA ligi Vladimir Đokić je formirao tim za senzacionalne pobede i rušenje svih  abaligaša. Metalac je sa "anonimusima" osvojio 6. mesto za plasman u Evrokup.

U narednoj Đokić je  izborio opstanak i pored brojnih opstrukcija i očiglednih finansijskih poteškoća. Umesto da tvorci dugova već tada nestanu Šokić je sramno u maju 2016. na startu Super lige. Od tada do danas  je u Vršcu i Dinamiku potvrdio svoje trenersko umeće. Prošle godine mnogi su Đokića videli na klupi Partizana sa kojim je kao igrač stizao i do fajnal fora Evrolige

Novi predsednik Mihailo Poček je protekle tri sezone vodio Metalac. Zahvaljujući na prvom mestu  Saši Vasiću, a zatim takođe svojim Valjevcima Đukanu Đukanoviću i Igoru Đukoviću Metalac je uspešno opstajao u KLS.

Na redu je nova košarkaška valjevska priča.

Đokić, Vasić, Đuković, Tomašević... konačno predsednik Poček, ali i Grad Valjevo su garant za nadu.

Ostavka bivšeg predsednika Đukanovića  usledila je dan po završetku prelaznog roka u septembru. Pre dve nedelje održana je daleko od očiju javnosti  Izborna Skupština kluba.

Metalac je dobio nove predsednike Mihaila Počeka(IO) i Aleksandra Blažića(Skupštine). Usledile su dve nedelje ćutanja konačno prekinutog juče dogovorom Đokiča i Počeka.

Sva je prilika da će kao i  2104. Metalac vaskrsnuti poput feniksa, ovoga puta sa višestruko manje potrošenog novca.

Metalac od Male Gospojine ide ponovo putem uspeha, da bude to što je uvek bio, istinski sportski brend i ponos Grada Valjeva.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas