Menu

zaglavlje

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

Proteklo veče na Istoku...

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO SREBRO AK VALJEVO

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO …

Zaključak doajena Srpsk...

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE  U SERIJU POBEDU

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE U SERIJU …

Posle dva startna neuspeh...

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBNOM ĆILIMU POBEDE UDAHNUŠE ŽIVOT VALJEVSKOJ KOŠARCI

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBN…

 Nekome su potrebne ...

VALISOV VRTIĆ DERE  BRE!

VALISOV VRTIĆ DERE BRE!

  Premijerni nast...

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA SLEDI?

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA…

Kad izgubiš od boljeg, ...

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆU IZ SOMBORA

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆ…

Valjevski Metalac šampion...

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA POBEDNIČKU ENERGIJU VEČERAS  ĐOKIĆEVOM METALCU

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA PO…

KK Metalac na terenu s...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

ODBOJKAŠKI VANZEMALJCI IZ SRBIJE UGASILI SVETLA PARIZA Featured

ODBOJKA BERS2foto OSS

Srbija je u fantastičnom  meču sa domaćinom Francuskom u pariskom Bersiju pobedila domaćina i sutra će igrati četvrto finale na Evropskom prvenstvu u odbojci.

Orila se sinoć Marseljeza sinoć Bersijem a sutra će Marš na Drini grmeti Srbijom!

Posle lavovske borbe  u spektakularnom polufinalu je pobeđen  domaćin Francuska sa 3:2, po setovima 23:25, 25:23, 25:21, 17:25 i 15:7. Igralo sa  135 minuta. Srpski odbojkaši su u meču preokreta u petom setu demolirali domaćina. Napadačkom servisom, neprobojnim blokom i prijemom za naklon do zemlje ućutkali 13.500 grlatih Francuza.

Selektor Slobodan Kovač je za razliku od svog predhodika Nikole  Grbića probudio  timski duh Srbije sposobne da odigra muskatarsko polufinale. Igrom  svi za jednoga jedan za sve Srbija je bacila Francuze  na kolena.

Domaćin je bolje otvorio meč, Srbija okrenula na 2:1 a Ngape furioznom serijom odveo trikolore u set odluke. Kovačević, Petrić, Jovović, Atanasijević, Podraščanin i Lisinac činili su postavu na startu majstorice  gala polufinala.

Sledi pet furioznih servisa Nemanje Petrića 5:0 za muk u Bersiju posle startne rampe  Kovačevića Ngapeu. Topovski servisi Nemanje Petrića, blokovi  srpskih tornjeva luda dizanja Srećča Jovovića poen Lisinca blok Lisinca  donose 9:2 Srbiji  Francuzi su u teškom nokdaunu. Baš tako poput grogiranog  boksera trikolori hvataju preko   Ngapea  poslednju šansu i 9:5. Servis greška Francuza  Atanasijević puca za 11:5. Uroš Kovačević gazi liniju na servisu, a Atanisijević punovo buši Bersi. Lisinac iz servisa strelja za 13 poen a Podraščanin i "samoubistvo" na servisu , lopta u mrežu umesto u teren Srbije su tačka na velićasnstevu pobedu za istoriju Srbije i to posle 8 pobeda Francuza.

U tih poslednjih 20-ak minuta spektakularnog polufinala vanzemaljac Atanasijević je preuzeo odgovornost i  sa pet skokova, stopostoptnom raeliziacijom i jednim blokom izrastao u junaka meča .

Francuz Ervin Ngape je bio najbolji poeneter sa  29 poena, Uključujući 4 asa Aleksandar Atanasijevič je doneo Srbiji 27 poena

Junaci velike pobede imaće dan odmora  pred sutrašnje finale ponovo u Bersiju u 17,30. Na istom mestu Francuska i Poljska boriće se za  bronzu danas u 18 sati.

Odbojkaši Srbije razgalili su nas ponovo posle radosti što su nam priredile odbojkašice pre mesec dana. Nema sumnje da će tako biti i sutra u finalu XXXI EP 2019. protiv Slovenije bolje od Svetskog šampiona Poljske u Ljubljani dan ranije.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas