Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TONI FILIPI STAVIO TAČKU NA ŠAMPIONSKU 2019. METALCA Featured


1 m s filipi 1

Zašto su šampioni Srbije u boksu, zašto se svi raduju da dođu u Grad Valjevo. Odgovor je jednostavan. U priči BK Metalac nema trunke usiljene i nametnute politike i politkanstva u bilo kom formatu. Nestvarna energija poštovanja i prijateljstva svojstvena je samo  šampionima  ljudskosti, časti i pobednicima.

Metalac je pobedio Somborce 10:4 u 4. kolu BLS i potvrdio mesto u plej ofu ovog takmičenja.

Gosti iako su tek 2019. zakoračili u BLS i nisu se obrukali u Valjevu kao većina nabeđenih i lažnih šampiona ringa. Protiv Saše Milovca večeras kapiten domaćina Slobodan Jovanović, junak pobede protiv Radničkog, je poklekao već u prvoj rundi.

m s milovac sloba j

, a Kubanac Moja je počistio neiskusnog ali hrabrog Nenada Momirskog.

Nikola Živanović je u balskoj večeri šampiona častio klub i publiku pobedom za doplomu Fakuleteta za sport i fizičku kultutu u   odličnom meču sa Vladimirom Gubašom.

m s nik yiv grubas

Dejan Dašić je vodio pravi rat u ringu sa istrajnim i neugodnim dugorukim Stefanom Ristanovićem i doneo očekivana dva voda Metalcu.

m s dasic ristanovic

Kristijan Jovanović odličan samo u prvoj rundi u borbi sa dve godine mlađim Nazifom Sejdijem(17). Milutun Stanković nije imao rivala.

A "poznato" leglo ćetnika večeras je zatajilo,  a vajni zagovornici četništva padoše na ispitu.

Ugasiše ga  a ko drugi do partizani aplauzom do neba i  sposobnošću  da prepoznaju  svetlost pobednika, ma koje vere bio.

Čim je  zakoračio u magični četvorougao Toni Filipi, rođeni Zadranin, član zagrebačke borilačke Akademije Gladijator je osvojio srca svih svojom mirnoćom i  pobedničkom energijom.

m s f

Zašto je Toni danas, nije šala, najbolji bokser u svim eks republikama SFRJ, a i šire na Balkanu i Mediteranu u svojoj teškoj kategoriji uverili su se srećnici što dođoše da pozdrave šampione na kraju 2019. godine.

Mladi rival iz BiH u dresu Sombora okićen sa tri titule   Bojan Čestić (19 godina) dobio je  lekciju iz bokserskog umeća, volje, snage i  brzine.  Nepredvidivi i neodbranjivi udarac  je sevnuo, a udar  groma se ne može preživeti.

Već harizmatični  šampion Toni  Filipi  je hladnokrvnošću i svojim ratničkim duhom otvorio vrata raja. Nastavlja svoj pohod ka novim pobedama.

Sreća ili sudbina su odredili, stigao je u Valjevo, grad ratnika, slobodoumnih i hrabrih ljudi da bude deo nove šampionske sportske priče jače od svake politike,  što ruši dobro u ljudima.

Krunu šampiona sveta je poneo  samo jedan sin sa ovih naših prljavom politikom zavađenih prostora, do danas neprevaziđeni   Mate Parlov.

A kako danas izgleda i šta sve zna o boksu i kako  radi u ringu Toni Filipi bi mogao da krene  putem Parlova. Otuda i oduševljenje valjevskih poštovalaca boksa čovekom i umećem kakvo se danas retko sreće, bez obzira koje vere i nacije bio.

Valjevo voli šampione!  

Čestitke mendžmentu BK Metalac na svemu što čini za povratak boksa u Srbiji i u svom Valjevu, ali i na istrajnosti da poštuju istinske vrednosti.  Večeras je minutom ćutanja uz odjeke gonga  poput zvona u hramovima odata počast velikanu, neprevaziđenom predsedniku  dr Miroslavu Mirkoviću - Merfiju.  

Nova 2020. biće godina novih izazova. Valja braniti, a biće teško  odbraniti titulu  jer  na trofej kidišu Nišlije, Lozničani i Beograđani.

Pokušaj miniranja Metalca pred meč sa Somborom nije uspeo. Odbranjena je istina i laž ipokušaj prljave igre iz beogradske kuhinje pali su u vodu. Sa reprezentatovcem Milosavom Savićem i večerašnjim  ratnicima ali i još jednim vrhunskim pojačanjem sve je moguće, pa čak i pobeda na Crvenom Krstu.

Na žalost još uvek se ne zna kada će biti zakazan meč 6.kola  Radnički - Metalac. Na Crvenom Krstu dobićemo odgovor na pitanje ko u A grupi u plej of ulazi sa poziciije broj jedan, Valjevci ili Beograđani. U B grupi Loznica je prva a NAISSUS drugi.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas