Menu

zaglavlje

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA  POMIRILI I UJEDINILI  NEPOMIRLJIVE

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA PO…

U danu kada je objavlje...

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRATSKE RUSIJE, STIŽE I SRPSKA POMOĆ IZ MOSKVE

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRAT…

Svih jedanaest ruskih av...

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ PET IL-76  POMOĆI

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ…

Treći i četvrti dan apr...

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA OSMEH GENERACIJE 65+

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA…

Najnovijom uredbom Vlad...

NOVE NAREDBE I PREPORUKE KRIZNOG ŠTABA U VALJEVU

NOVE NAREDBE I PREPORUKE KRIZNOG ŠT…

Štab za vanredne situacij...

11 ILJUŠINA 76 BRATSKE POMOĆI DANAS I SUTRA U SRBIJI

11 ILJUŠINA 76 BRATSKE POMOĆI DANAS…

Ogromna pomoć srpskom n...

"RUSI DOLAZE"

"RUSI DOLAZE"

  "U Srbiju konačno...

AKCIJA PRIVREDNIKA ZA PRIKUPLJANJE POMOĆI VALJEVSKOM ZDRAVSTVU

AKCIJA PRIVREDNIKA ZA PRIKUPLJANJE …

  Humanitarna akcij...

KORONA VIRUS!

KORONA VIRUS!

Predsednica Vlade Srbije ...

MOLITVENI OPROŠTAJ OD VLADIKE MILUTINA U HRAMU VASKRSENJA HRISTOVOG

MOLITVENI OPROŠTAJ OD VLADIKE MILUT…

Odlazak svedoka žive ve...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

EURORPOM NASTAVLJA PROMOCIJU "30 ZA PONOS" I AKCIJU "DANI DOMAĆIH" Featured

EUROPROM 30za ponos

U godini jubileja  i uspešnog delovanja pune tri decenije kompanije Europrom iz Valjeva menadžment nastavlja u septembru 2018.  godine započetu u priču  nazvanu "Dani domaćih" i promociju 30 mladih uspešnih ljudi.

Proizovdi "Moravke "  iz Leskovca  u Europromovim trgovinama će u januaru moći  da se kupe po akcijskim cenama.

Bojana Perić  PR menadžer kompanije Europrom kaže da je u proteklih  godinu i po dana, od kada traje kampanja, bilo ideja da se u  "Danima domaćih" prodaju i proizvodi nesrprskih kompanija.

"Ako sa jedna strane imamo proizvod  nesprske kompanije sa proizvodnjim  u našoj zemlji, i sa   sirovinom sa našeg područija, i ako su kooparanti ljudi  zaposleni u tim kompanijama, iz Srbije nema  znaka jednakosti sa  uvoznim proizvodima  iz drugih zemalja. Svi proizvodi predstavljeni u  kampanji "Dani domaćih" ispunjavaju  kriterijume domaćih prozvoda", bez dileme je Bojana Perić

europrom fotkica

PR menadžer Europroma   smatra da se  kampanjom  "Dani domaći" ne bojkotuju strani proizvode niti da se pozivaju potrošači na bojkot, već je samo cilj da se čuva i neguje domaće, jer to  niko drugi osim nas neće učiniti.

Kompanija Moravka iz Leskovca je "prava" srpska ili domaća kompanija i to po svim kriterijumima smatra PR menadžee Europroma.

 Dejan Miljković komercijalni direktor leskovačke kompanije je prezadovaljan je što Moravka" učestvuje   u kampanji "Dani domaćih"

"Moravaka je sto posto srpska firma, zapošljava 200 radnika, sa proizvodnjim   od  12 000 tona gotovih proizvoda  svrstanih u  tri  programa. Prvi je "Kafa od kafe", drugi je pakovanja robe kroz dodatke jelima, sredstva za pripremu kolača, žito-mlinski proizvodi, praškasto zrnasti proizvodi... Treći deo proizvodnog programa su napolitanke i zbog čije potražnje  idemo u povećanje proizvodnje. cSirovinu pažljivo biramo, i 100% je  domaća, a  pratimo trendove i želimo da našim potrošačima omogućimo standardizovano kvalitetne proizvode uz pristupačne cene", kaže ponosno  Miljković i podseća da će i u januaru potrošače u Eurporomu posebnio obeležene žutim obeleživačem  čekaju proizvoda iz sva tri segmenta "Moravkine" proizvodnje, po nižim cenama.

keks

U okviru  Europromove  kampanje  "30 za ponos" započete u  decembru 2019. i služi za promociju  uspeha trideset mladih iz Valjeva i drugih opština u kojima Europrom posluje predstaje PR mandžer je predstavila  Mašu Cvetković, mladu  valjevsku plivačica.  

EUROPROM 3O ZA PONOS

"Maša ima 12 godina, učenica je šestog razreda OŠ "Andra Savčić", a  proglašena za najboljeg sportistu grada dostojna godišnje nagrade grada Valjeva u oblasti sporta", istakla je Bojana Perić.

 "Niska medalja, imam ih skoro 200,  sa brojnih takmičenja   u 2019. zaokružena je titulom  na  200 metara kraul, i drugim mestom na 400 metara kraul, naravno u svojoj konkurenciji", kaže Maša.

U 2019. je popravila   i državni rekord na 1500 metara kraul. Naravno, zahvalna je što učestvuje u kampanji  kompanije Europrom, jer su i mladi  dobili priliku da predstave svoje uspehe i kroz šta sve prolaze, da bi poput nje zahvaljujući novcu i odricanju roditelja stizali ma treninge i na taikmičenja.  Mašu u 2019. očekuju brojni nastupi: Zahvalna  je  kompaniji Eurporom na pomociji  i  obećava nove uspehe.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas