Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MAGIJA!!! Featured

kkm vrs 3 Samo jedna reč je dovoljna da se opiše večerašnja nestvarna utakmica košarkaša Metalca: MAGIJA!

Ekipa sa najvećem rejtingom u KLS Vršac sa 7 pobeda od kojih jedna zabeležena i protiv Metalca  u "Milenijumu"  večeras je demolirana u hali sportova "15.septembar"  rezulatom 103:66.

Pobeda  broj 6 za Metalac u KLS  ima i svoju   simboliku i posvećenost.

kkm vrs 4

Na  današnji dan se pre 18 godina u legendu preselio besmrtni Zoća Kovačević, mag košarke i učitelj danas vođe večeras maestralne ekipe Metalca Vladimira Đokića. Kao da je duh besmrtnog Zoće sa dreso sa brojem 4 pod svodovima valjevskog hrama košarke ušetao i svojom pobedničkom energijom  dodatno pokrenuo našpanovi tim da odigra meč neviđen u novom milenijumu u Valjevu.

Brutalan trijumf je obeležen vatrometom koševa kao posledicom ogromne želje i rastućeg samopouzdanja svih 12  momaka, večeras u pravom smislu reči 12 veličanstvenih.

Videli smo ovog 1.februara sve ono što  košarku čini čarolijom: ideju i igru, brzinu, lucidnost, odgovornost, požrtovanje zakucavanja, sajam banana, "slepa" dodavanja... I na +30, kao da se radilo o lopti od koje zavisi ishod meča, momci su poput hokejaša leteli po terenu. Stradale su reklame i stolice oko terena, a  verna publika je uživala i nije  štedela grla i dlanove. Prepoznala je svoje  pobednike svesna da je i sama akter košarkaške magije.

Trener  Vršca Darko Krstić ne zna koliki je budžet kluba, što u krajnjoj liniji nije ni bitno, ali se pohvalio da klub ispunjava  obaveze. Ekipa je uredno na vreme dobila sve četiri  plate od početka u sezoni. Ne brine za budućnost  jer je uveren da će u tri meča u Vršcu sa Dinamikom, Napretkom  i Dunavom pored dosadašnjih 7 pobeda ostvariti cilj. Ne pitasmo ga koji, da li plasman u Super ligu ili samo opstanak u KLS.

Sa igrom kao u Valjevu večeras protiv Metalca Vršac je ispao iz lige bez obzira na već ostvarnih  7 pobeda.

Da nije sve u novcu, i da se umeće ne može platiti. ličnim primerom su večeras potvrdili vođa pored terena Đokić i u igri Vasić.kkm vrs vlada i sas

Vukli su  poteze poput vrhunskih šahovskih velemasjtora a momci su ih pratili na pravi način igrom od koje zastaje dah.

Na kraju  nije izostao  talični ćilim sa gradačkog River bara gde je danas akumulirana pobednička energija a  u nedelju sledi novo okupljanje i ručak u čast večerašnje košarkaške magije.1cilim vrsac

river bar

Valja istaći da je dan uoči utakmice sa Vršcem igračima legla novembarska  zarada, posle oktobarske u 4 rate!

Sledi uragan od 4 utakmice za dve nedelje. Igraće se petkom i ponedeljkom.  Prvo je komšijski derbi u Lazarevcu. Kolubari  naklon za 8 pobeda i sezoni i  posebno zbog poslednje u Novom Sadu.  Drugog ponedeljka  u februaru stiže uvek dužnik OKK Beograd, pa u petak 10-og je gostovanje u Novom Pazaru. U Valjevo zatim gostuju  Vojvodina i  večeras neočekivano  nokauter lidera Borca, Tamiš.

Računica je jasna  tri pobede  u narednih pet utakmica donose opstanak Metalcu.

Magiju smo videli na terenu večeras a biće je  i u narednim mečevima.

kkm vrs klupa

Ostaje  da  klub, odnosno uprava  ispunjava svoje obaveze, narodnim parama, dodeljenim  iz budžeta za sport. Kada se cilj ostvari i opstanak obezbedi valja potražiti najbolje rešenje za budućnost odmah, da se više nikada ne ponovi prazan hod od marta do septembra kao  u 2019 . godini.

Valjevo je bilo, sad je, i biće posle svih nas Grad košarke!

kkm vrs apaluy

1kkm vrs daca

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas