Menu

zaglavlje

METALAC SLAVI  OPSTANAK U KLS, MOŽE SE I U SLS!

METALAC SLAVI OPSTANAK U KLS, MOŽE…

Valjevo će od jeseni i ...

VALIS U DRUŠTVU PARTIZANA I KRAGUJEVČANA NA TRONU U KUPA SRBIJE  U-16

VALIS U DRUŠTVU PARTIZANA I KRAGUJE…

Na finalu Kupa Srbije U-1...

"VILA GALA" I RATKOVIĆI  BLISTALI U NOVOSADSKOM "ŠANGAJU"

"VILA GALA" I RATKOVIĆI …

foto ivana Dunavski Kup C...

MUSKETARE VLADIMIRA ĐOKIĆA DELI 70-AK  SATI  OD MILENIJUMSKOG USPEHA

MUSKETARE VLADIMIRA ĐOKIĆA DELI 70-…

Metalac je pobedio veče...

GRUBIJANI MOGU DA SLOME NOS ALI NE I VALIS!

GRUBIJANI MOGU DA SLOME NOS ALI NE …

foto Ceca Vujić  Nak...

"VESELI"  UTORAK IZNEDRIO  PETORKU U KRUGU SEDMICE" U KLS

"VESELI" UTORAK IZNEDRIO…

I in Dva (ne)očekivana...

CRNO BELA INSTITUCIJA JE NEUNIŠTIVA

CRNO BELA INSTITUCIJA JE NEUNIŠTIVA

U nekim čudnim vremenim...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

PROMOCIJA ŽENSKOG RUKOMETA U HALI SPORTOVA "15.SEPTEMBAR" U VALJEVU Featured

zrk 2020 svi bre

foto fb zrk metalac2015 ŽRK Metalac 2015 je obeležio "jubilej" pet godina od objavljivanja RK Metalac organizovanjeme  turnira u mini  rukometu za devojčice rođenje 2008.godine i mlađe.

Pobednici su svi akteri, više od 100 devojčica iz Šapca, Bjeljine, Lazarevca, Bariča, Gornje Trnave, Radnika iz Bjeljine i naravno Valjeva .

Što nije bilo više ekipa "krivci" su zvučaće nelogično, golovi ?!

Naime valjevski klub ima  samo 1 par mini golova dobijenih na poklon od RSS. Mogao se još koji par "vrata" pozajmiti, ima ih, pouzdana je informacija Lazarevac, a mogao je i neko od valjevskih stolara da napravi da poradi na rešavanju problema.

U suštini nebitno jer je i 1 par je bio dovoljan za igranje, druženje  i radost devojčica očigledno sve više privržeenih rukometu.

Pobednik je ŽRK Metalac 2015, drugi je  Barič, a treći Medicinar iz Šapca. Pored medalja i pehara za sve učesnike turnira domaćin je nagradio i najbolje male rukometašice. Milica Stevanović iz Radnika(Bjeljina) je nabolja igračica, a Lazarevčanka Sara Svilar je najbolji golman. Organizatori želi  da turnir malih rukometašica postane tradiconalan.

Možda vođstvo ŽRK Metalac 2015 narednog leta prepozna svoju šansu, i  za početak sa 32 ekipe započne nešto do sada neviđeno na valjevskom prostorima.

zrk 2020 va deca

foto fb zrk metalac 2015Letnje sportske igre, preko potrebne za popularizaciju sporta, i najbolji način  zbližavanja i socijalizacija dece,a donose i brojne druge benefite, i konačno novac, itekako bitan faktor i u svetu sportu.

Pored hale sportova imena za neupućene i neobaveštene i dalje imena "15.septembar" turnirske utakmice je moguće igrati na više otvorenih terena u valjevskim osnovim školama počev od "prve" izbrisanog imena Žikica Jovanović- Španac, preimenovane "druge" iz "Miša Dudić" u Vladika Nikolaj, do četvrte "Nada Purić", "šeste" "Milovan Glišić" i "sedme" preimenovane iz "Valjevski narodnoslobodilački partizanski odred" - VNOPO u "Desanka Maksimović." A  takav poduhvat uz pomoć Grada Valjeva mogu izvesti bolje od svih mladi , Valjevke i Valjevci.

Turnir devojčica nazvan "Valjevo 2020" je bio i svojevrsna  najava  nastavka borbe ŽRK 2015 Metalac da  konačno narednog proleća izbori mesto u rangu više od pretposlednjeg u srpskom ženskom  rukometu. Šanse su realne jer ŽRK METALAC 2015 ima najkvalitetniji tim, a da li je to dovoljno i za prvo mesto pokazaće naredni meseci.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas