Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVAC TEO U TIMU DECENIJE EVROLIGE Featured

11milos teo 15 5 2916

Košarkaški Merlin maestralan u Olimpijakosu i neponovljiv u dresu  moskovskog CSKA Valjevac  i kapiten Srbije  Miloš Teodosić, zvezda šampiona Italije Virtusa iz Bolonje, počastvovan je mestom u idealnom timu Evrolige u prethodnoj deceniji, objavila je Evroliga

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije je u idelanom timu najjačeg klupskog takmičenja na starom kontinentu, u društvu sa  Kajl Hajnsom iz moskovskog CSKA, legendom Barselone Huan Karlos Navarom, Lukom Dončić, bivšim košarkašem Real Madrida, a sada asom  Dalas Meveriksa, i Dimitrisom Dijamnatidisom  eks asom  Panatinaikosa.

Teodosić je sedam puta igrao fajnl-for Evrolige, i svom trećem finalu  15.maja 2016. godine, sa moskovskim CSKA-om. u Berlinu je osvojio pehar najjačeg klupskog takmičenja.

Srpski as 2010. bio je najmlađi MVP, kada je u dresu Olimpijakosa prosečno beležio 13.4 poena i 4.9 asistencija po meču i vodio ekipu do finala. Danas je silom prilika zbog pandemije korona virusa sport stao. Italijanska košarkaška Asocijacija je na korak do proglašenja Teovog Virtusa za šampiona Italije bez obzira što je do kraja lige ostalo 11 kola. Teodosić ima još dve godine ugovor sa sa Virtusom, ponovo na putu stare slave.

teo zaneti

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas