Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GG LOKALNI FRONT VA:"SLOBODA NEMA CENU VALJEVKE I VALJEVCI" Featured

LF VA SLOBODAKandidat GG Lokalni front sa kolegama budućim  odbornicima uoči nedeljnih lokalnih izbora ispred spomenika prote Meteje Nenadovića obratio se Valjevkama i Valjevcima sa jasnom porukom da sloboda nema cenu.

" Iza nas su pune četiri godine eksperimenta kojim je partijska država kažnjavala Valjevo. Partneri u aktuelnoj vlasti su tu prisutni i duže, jedni 12, a drugi već 8 godina.Svi mi, svesni toga ili ne, bili smo žrtve sistema koji je negativnu selekciju u strankama doveo do apsurda tako da su na vodeća mesta u gradu dospeli oni kojima tu ni po kakvom kriterijumu nije bilo mesto" upozorava Radović i potseća zaboravne na supovu istinu.

"Četiri  godine Valjevom su vladali neznanje, prostakluk, korupcija, besramna pljačka javnih resursa, sve veće i masnije laži umesto obećanih velikih investitora. U industrijskoj zoni nisu nikla čak ni Potemkinova sela, a protiv zagađenja vazduha borilo se fantomskim poklonima iz Beograda. Rad gradskog veća zaklonjen je gustim velovima i tajnosti, a u  Karađorđevoj 64 više ne važi ni Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja".

Radović posebno apostrfira Krušik i epidemiju korone virusa.

"Partijsko čerupanje najveće fabrike u gradu, nevešto je  skrivano lakirovkom  medija plaćenih parama Valjevaca. Epidemija je nedavno, do kraja ogolila stvarnu prirodu klike kojoj je Valjevo kao plen bilo prepušteno".

Na sve ovo Lokalni front Va godinama reaguje, upozorava, opominje. I bori se istiće Radović.

Bez lažne skromnosti, dugo smo bili jedini koji su se otvoreno suprotstavljali nesposobnima i nedostojnima u gradskoj vlasti. Drugi su mudro ćutali, otimali se oko mrvica  ili bežali sa megdana pod ovim ili onim izgovorom".

Radović objašnjava razlog ovakve odluke.

"Za Lokalni front Va su otpor nepravdi i borba za bolje, borba na svakom koraku, jedini pravi  način delovanja. Nismo čekali da nam „neko“ stvori, pokloni, donese na poslužavniku, izbore na kojima ćemo „da pobedimo“. Svesni smo da neće biti lako, da ćemo biti napadani i od ugrožene vlasti i od jalove opozicije, odlučili smo se za otpor i borbu!"

Radović nema dilemu, šta je sloboda i čast

"Zato što Valjevo ne može preživeti još četiri godine zagađenog vazduha i tame u kojoj će već 22. juna ponovo biti zaboravljena izborna obećanja kakva slušamo decenijama. Baš zato svoje predizborne aktivnosti završavamo ispred spomenika Proti Mateji Nenadoviću", kaže Radović i zaključuje.

"Prota je bio  jedan od organizatora Prvog srpskog ustanka i jedan od osnivača Praviteljstvujušćeg sovjeta serbskog, i njegov prvi predsednik. Iz Valjeva je, pre više od dva veka otpočelo oslobođenje Srbije, zahvaljujući  baš veličinama poput Prote Mateje Nenadovića. Nama su uzori upravo takve ličnosti, jer mi smo slobodni ljudi.

Najzad, ko će, ako ne mi – Valjevke i Valjevci"

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas