Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

LAZAR GOJKOVIĆ NOVI GRADONAČELNIK VALJEVA JEDINA SVETLA TAČKA U POBEDI SNS Featured

Lazar Gojković 768x538Prvi na pobedničkoj listi u Valjevu SNS "Aleksandar Vučić za našu decu" Valjevac  Lazar Gojković(36) novi je gradonačelnik  Valjeva.

Gojković je  63. valjevski gradonačelnik. Predvodio je listu Srpske napredne stranke na juče održanim izborima u Valjevu.  Lazar Gojković je u izbornu trku ušao kao nestranačaka ličnost. Fakultet za sport i turizam u Novom Sadu. Lazar je  košarkaški trener sa crvenom licencom. a ima zvanje  master profesora fizičkog vaspitanja i sporta. Lazar Gojković je vodio mladje selekcije u KK Metalac. Bio je  pomoćni trener prvog tima Vladimiru Đokiću se sezonama kada je Metalac beležio  najveće rezultate u svojoj istoriji. U sezoni 2014/2015 Metalac je izborio plasman u Evro Kup, a godinu kasnije opstanak u ABA ligi. Protekle godone je u firmi “Sport agent” bio  diirektor košarkaškog kampa Miloša Teodosića na Srebrnom jezeru.

Lazar Gojković će na mestu gradonačelnika zameniti izopšenog  iz izborne kampaje dr Slobodana Gvozdenovića specijalistu ginekologije, čija je politička karijera bez obzira na  uspeh SNS na izborima u Valjevu, pod znakom pitanja, zbog svega što je vređalo zddrav razum Valjevki i Valjevaca,

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas