Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PETNIČKI RAJ PONOVO CVETA Featured

1srcp 20 8 2

Valjevo je dobilo novog i najmladjeg gradonačelnika, a istog dana 18.avgusta "otključan"  je konačno ponovo ovog leta i SRC  Petnica.

Posle višenedeljne zabrane, od 1.juna samo 7 dana SRC Petnica je radio zbog aktuelnog stanja sa korona virusom, ukinuta je  zabrana kupanja u bazenima u SRC Petnica.

1src prc

Prvog dana je  gradjanima prodata je  931 ulaznica. Imajući u površinu  SRC Petnica u UFK "Valisu" koji gazduje bazenima kažu da ima dovoljno mesta  za sve koji dođu u skladu sa potpunim poštovanjem  preporučenih  mera zaštite.

1src trav

1SRC PFC t1SRC 20 20

„Već prvog dana smo imali  odličnu posetu, skoro 1000 gostiju. Naložene mere se poštuju  kao i prolazak kroz dezobarijere. Potsećamo  gradjane  na  neophodnost poštovanja i održavaja distance. I pored šućmurastog jutra, danas nas vreme služi i poseta raste, tako da je do 17 sati prodato oko 600 ulaznica. Radno vreme je od 9 do 19 sati. Narednih dana očekujemo još veći dolazak građana “, kazao nam  direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović, podsetio da sanitrana inspekciia svakodnevno kontroliše  kvalitet vode, a  za sve sumnjičave, rećićemo,očekivano besprekoran.

1SRC ODOZGOOO

1src kafana

1src p 20 8 7

U katastrafalnoj sezoni SRC Petnica je od 1. juna do 18.avgusta bio na raspolaganju Valjevkama i Valjevcima neverovatnih sedam dana.

Jedino su vaterpolisti i plivači bii privilegovani da treniraju, a neplivači  da pohađaju školu plivanja.

1src petnica 2020

U takvoj situaciji Gradac, i Jablaničko jezero su  "zlatne koke" a Valjevci sve više odlaze na  bazene u Sankoviću, i na nove plaže u Mionici na Lepenici.   

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas