Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PREMIJERKIN VETAR U LEĐA VALJEVU I NOVOM GRADONAČELNIKU GOJKOVIĆU Featured

  1ana brn u va

Premijerka Srbije Ana Brnabić tokom svoje prve radne posete  Valjevu JE potvdila   da grad  u prethodnom periodu nije bio  uspešan iako je  bilo prostora za uspešnije delovanje. Premijerka  Brnabić je  pružila podršku gradonačelniku Lazaru Gojkoviću, zameniku Nemanju Petroviću i celoj ekipi oko ova dva mlada ambiciozna, stručna, odgovorna i odvažana čoveka spremna da se se bore i izbore za bolju budućnost  svih gerenacija Valjevki i Valjevaca.

Premijerka Brnabać je u društvu svoji domaćina sa  ministrima Branislavom Nedimovićem i Zlatiborom Lončarem posetila  Tehničku školu "Milica Pavlović - Dara" budući  Regionalni trening centa, sa još 11 u Srbiji, gde će se spojiti obrazovanje i privredna delanost. Posetu Valjevu premijerka je završili  u Domu zdravlja gde je u toku nova rekonstrukcija. ana brnab pres

U svom obraćanju  u školi  imena partizanske heroine, profesora  Milice Pavlović-Dare, mučki ubijene u u Drugom svetskom ratu, i promenjenog  u Tehnička škola, premijerka je ocenila da je  ova  školska ustanovi medju  najboljima u Srbiji, što ju je kvalifikovalao   za jednu od 12  centralnih  za  Regionalni trening centara za obuku mladih i brže i lakše uključivanje  u privredu i zapošljavanje. mladim ljudima.

U setu pitanja portala MOJ SVET SPORTA,  i zvanično predatih pr službi  u Gradskoj upravi, a  upućenih  Anić Brnabić, tokom pres konferencije u Domu zdravlja potsetili smo  na reči predsednika:

" Srbija gradi  Nacionalni stadion i još 6 manjiih" 

Stadione se grade  u sredinama od kojih je većina manja od Grada Valjeva.

Nismo pominjali gradnju akva park u kumovom Ubu  ali i za Valjevo vitalne saobraćajnice  AUTO PUTA DO MILOŠA VELIKOG od Popučaka do Nepričave…

VALJEVO JE ODUVEK BILO GRAD SPORTA, tim povodom i pitanje za premijerku je bilo,  može li Vlada i Republika Srbija da  izdvoje za  VALJEVSKU DECU, TRENUTNO  IH JE VIŠE OD 10,500  I ZA  BUDUĆNOST SPORTA 15 MILIONA EVRA. Ako se šest stadiona  gradi po ceni  od 20 MILIONA EVRA,  Valjevo ima čak 4, u funkciji isključivo fudbala, ali nema VALJEVSKU  ARENU, iako postoji  idejno rešenje i projekat VLADE SLAVICE, projektanta ARENE u Beogradu.

G-din Vlada Slavica je spreman da ga  PRILAGODI POSLE 25 GODINA  POTREBAMA I DANAŠNJIM ZAHTEVIMA. Postoji samo jedan uslov, da ob bude NADZORNI ORGAN tokom izgradnje.

Ana Brnabić primetila da su sport  i i sportski infrastrukturni objekti,  jedan od prioriteta Vlade Srbije, i da smatra da se Grad Valjevo malo čula, i  da  se  nije kandidovao za projekte te vrste u prethodnom periodu. Premijerka VERUJE  da će novi gradonačelnik Lazar Gojković sa svojim saradnicima inicirati izgradnju baš takvog infrastrukturnog objekta.

"Budžet Republike Srbije nije rupa bez dna. Treba utvrditi prioriete, jer za prave projekte uvek se iznađe rešenje", smatra Brnabić

Vezano za Divčibare podsetili smo premijerku  da je  Kancelarija predsednika države obaveštena i u dogovoru sa Kancelarijiom za javna ulaganja pokrenut je  postupak uključivanju dve bušotine u sistem za vodosnabdevanje na Divčibarama. Stopiran je od koga i zašto, zna se, što je sada nebitno, iako Valjevke I Valjevci dobro znaju   po čijem nalogu nije bilo  investicija u Gradu Valjevu, tokom protekle 4 godine i rešavanja drugih problema, medju kojima je vodosnabdevanja   Divčibara.

"Čim Divčibare bude proglašene za  turistički prostor mnogo lakše ćemo i pomenuti problem razrešiti", potvrdila je Brnabić

Poruka premijerke vezane za razvoj Regionalnog sistema za snabdevanje vodom, da li će se u Valjevu piti vodu iz jezera ili sa izvoriša Paklje i  iz reke Gradac, i hoće li se  graditi fabrika vode, jer je postojeća dovoljna samo za Grad Valjevo, a nova biti trebalo da budu u funkciji budućeg regionalnog vodosnabdevanja, ovoga puta je izostala, ali biće dana "za megdana" kao i za odgovore na lakša pitanja dostavljena pr službi, a glase:

Do kada možemo očekivati da medijski mrak nestane i da "razglas" pod imenom Radio Valjevo bude skinut sa zgrade gradskog parlamenta, a da  najstariji elektronski medij ponovo bude izvor informisanja i vlasništvo svih građana Valjeva.

I konačno vezano za fudbal, i pored  iskene želje da predsednikova miljenica, I simbol srpstva danas po naredbi Zvezdana Terzića postigne 4 gola u Tirani. Omanuo je Terzić, ali pobedi se ne gleda u zube, uz napomenu da je odlučila samo sreća.

Pitanje za fudbal glasi:

Valjevo ima ČETIRI STADIONA !

Fudbalski klub BUDUĆNOST, Stara damu iz Parka Pećina je 14.jula 2014, UGAŠENA kao I  FK KRUŠIK.

Sada POSTOJI samo mutant FK BK 2014, Centar troška, sa budžetom za Super ligu, takmiči se u Trećoj ligi.

Vodi ga čovek vlasnik mejnstrim medija  Milan Milnović, kome se plaća ČAK I DA NARODNIM NOVCEM prenosi na svojoj tv utakmice  mutanta.

Štetočina  parazitira , već 20 godina,a  poslednjih osam godina je DIREKTNO NAJODGOVORNIJE LICE  DA UZ NAKLONOST VLASTI UNIŠTVA I DEVASTIRA FUDBAL U GRADU VALJEVU, NARAVNO TROŠI STOTINE MILIONA !!!

Kada možemo očekivati  prekid saradnje u fudbalskom smislu sa Milinovićem i privatizaciju svakog kluba, za koji postoji interes da bude privatizovan.

Odgovore će nam saopštiti  Ana Brnabić, kako reče sigurno i u narednom periodu u  novom mandatu u Vladi Republike Srbije, samo se ne zna još na kom mestu.

ana i laza

Do tada će  konačno obaveštena o gorkoj istinisa, a saoštio je Nebojša Bojanić novinar portala Valjevski.rd da600.000 nezaposlenih i radno sposobnih ljudi od 18 do 65 godina Srbiji u uslovima korona virusa, osim zdravstvene  zaštite nemaju nikakva vrstu novčane pomoći, od države!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas