Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

STRELKINJAMA SK"VALJEVO 1880" BRONZA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Featured

strelkinje bgd 3Juniorke SK "Valjevo 1880" osvojile su bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u gađanju vazdušnom puškom 40 hitaca,  C program, proteklog vikenda u Beogradu.

strelkinje 123 bgd

Ovim takmičenjem završena je sezona 2019/2020, ispomerena zbog pandemije koronavirusa. Pored ekipnog uspeha juniorske bronzane ekipe u sastavu:Tamara Jeremić, Nevena Drajić i Milica Jovanović,   četvrto mesto su osvojile ekipno i seniorke.

SK "Valjevo 1880" je imao predstavnike i u kategorijama pionirki i pionira, sedmi u konkurenciji 29 ekipa. Pionirka Milica Jovanović je osvojila peto mesto, a od  medalje  delio  je samo 1 krug.

"Mogla sam bolje ali i trema je uzrok što je izostala medalja. Kada znaš da možeš bolje onda imaš motiv više da nastaviš da treniraš, jer samo rad donosi uspeh. Posvetićemo se još više treninzima. U Beogradu smo se uverile da ima prostora za napredak, i očekujem  uskoro medalje", kaže najperspektivnija  valjevska strelkinja Milica Jovanović.

Ekipa SK "Valjevo 1880" i ove godine je  bila medju najbrojnijima na Prvenstvu Srbije.a,  najmlađi strelci na turniru su  takmičari iz Valjeva- Marko Jopačić i Ognjen Mitrović koji su rođeni 2010. godine.

Valjevski strelci se ove sezone mogu pohvaliti sa dve medalje osvojene na nacionalim prvenstvima, jednom pojedinačnom i jednom ekipnom. Nova takmičarska sezona počinje već naredne nedelje kada se u Smederevu održava prvo kolo Kupa Srbije.

foto i tekst Marko Lazić

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas