Menu

zaglavlje

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oks Kad u najranij...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SVETLOST ISTINE PRŽI MEJNSTRIM POBEDU DŽOA, PREDSEDNIK SAD JE TRAMP! Featured

bbc prcMitrovdanske zadušnice posvećujemo  ljudima danas prisutnih, u sećanju  u zračku svetosti što ćemo svi jednom biti. Svetlost, istinu i pravdu, simbole života umišljeni gospodari života i smrti  bi da pretvore u  rulet brojki i igru koverata obmana i laži. Predsednik SAD je Donald Tramp, a  ne poštanom  kovertirani i mejnstrim promovosani  Džoe! 

Ljudskost i borba za istinu i pravdu doneće slobodu i radost  ljudima planete Zemlje, jasno je posle tek završenih, ali ne i proglađenih izbora u Americi, "kolevki demokratije" .

Mejnstrim mediji predvodnjem prvim i najvećim što šiiri sve drugo osim istine CNN- om tokom trke na predsedničkim izborima u Americi završene  izlaskom građana 3.novembra, su se izjašnjavali kao nezavisni i objektivni.

Uz najgrlatijeg da su na strani Trampa do samorazotkrivanja  FOX mreže u stvari najotvorenijeg  navijača  kandidata demokrate  na američkim izborima zdušno  svi mejnstrimovci su  u punom radnom pogonu  ovog 7.novembra 2020.

Rastrčali su se "REPORTERI BEZ GRANICA" mejnstrimaša osunčanim ulicama Njojorka I LOVE  dobro raspoložene  pristalica Bajdena, ubeđene da brojka 273 predstavlja istinu i da će će "plavi kanididat sesti u  fotelju "crvenog"  u Beloj kući. Donlad Tramp je i dalje legalni  predsednik SAD !

Probajdenovska mejnstrim mašinerija aktuelni trenutak ne samo Amerike već i čovečanstva lažira tvrdnjom  da je Džoe Bajden  pobedio u trci za  američkog predsednika.

Na istini neutemeljenu vest, Džoe je novi predsednik Amerik,  prvi jeobjavio CNN je , a preuzeli su zdzšno svi.  BBC NEWS  po   unapred viđenom scenariji mejnstrimaša objavio pobedu Bajdena  i  poraz Donalda Trampa "posle napetog prebrojavanja glasova od izbora".

Od izbora do danas trovači medijskog neba broje  i pakuju "istinu" da je Džoe pobedio.

BBC projekcija "ZNA" da je Bajden  osvojio ključnu državu Pensilvaniju,  kao  i Nevadu, taman za više od 270 elektorskih glasova neophodnih za pobedu.

 Trampov  štab menjstrim mediji zaobilaze, svesni  i sami da su se malo više zaigrali, ali sad popravnog nema. 

Donaldu Trampu   predsedniku Amerike ne pada na pamet   da prizna procene i neistinite projekcije  mejnstrimaša.

Tramp je danas   igrao golf, ali i potvrdio da je pobedio u regularnom brojanju glasova  na predsedničkim izborima, i kao predsednik  SAD nastavlja  borbu do konačne pobede.

Svi znamo da Džoe Bajden pokušava na brzinu i netačno da se predstavi kao pobednik, a zašto se njegovi saveznici - mediji - trude da mu pomognu? Zato što ne žele da se sazna istina"

„Jednostavna činjenica glasi - ovi izbori još nisu gotovi", dodaje se u saopštenju u kojem se ispravno ističe da rezultate još nisu potvrdile izborne komisije.

Tramp je najavio da  u ponedeljak „pravni timovi počinju  sudsku borbu kako bi se osiguralo poštovanje izbornih zakona da bi istinski pobednik pobednik bio proglašen za predsednika".

 Vreme je da iza sebe ostavimo bes i štetnu retoriku. Vreme je za Ameriku da se ujedini i zaleči rane", poručio je samoproglašeni predsednik SAD  Džo Bajden uveren da   u Sjedinjenim Američkim Državama nema  te stvari koju se ne mogu  uraditi ako smo jedinstveni.

BBC  i ostali mejnstrim mediji listom na strani Džoa  svoju projekciju Bajdenove pobede zasnivaju  na nezvaničnim rezultatima iz država koje su završile sa brojanjem glasova i očekivanim rezultatima, kao što su Viskonsin gde brojanje još traje(!?).

Izlaznost  zabeležena  3.novembra   je nadmašile sve rekorde  u  poslednjih 120 godina.

BBC tvrdi da je Bajden je do sada osvojio više od 73 miliona glasova,  a  predsednik Tramp je sa 70+ KOLIKO LI JOŠ MILIONA, u ukupnom zbiru osvojio manje i izgubio. Netačno proglasiše pobednika izbora dok brojanje glasova nije završeno.

Gorka je istina da je na početku svog obraćanja Tramp  otvoreno ukazao na nepravilnosti  na glasanju, što je bio signal da  svi mejnstrim mediji istog časa prekinu prenos predsenikovog obraćanja, i to samo  posle 10-ak sekundi, uz  obrazloženje ne govori istinu i da nije izneo dokaze.

Za 10-15  sekundi  to ne  može niko ni a učini.

Očigledno strah od istine i sudbine sa kojom se suočavaju  su učinili svoje.

 

Trampov pravni tim je blagovremeno  podneo tužbe  u više saveznih zbog brojnih neregularnosti uočenih prilikom brojanja glasova

Otuda i očekivana izjava predsednika SAD: "Izbori još nisu gotovi!"

Valja podsetiti da je Tramp bio izložen jezovoj medijskoj šikani tokom svoh mandata, obeleženog rastom zaposlenosti i neizizavanjem ni jednog rata u svetu, što je bilo pravilo svih predhodnika u proteklih pola veka i više.

Obavezujući sporazum Srbije i srpske pokrajine pokrajine Kosovo i Metihija je delo Trampa i njegovo administracije.

Predsednik Tramp je rušio  Bajdena samo istinom.  Dolazak Džao na funkciju značio i ponovo zatvaranje zemlje, uvođenje karantina i pad privrede, smatra Tramp.

Bajdenu su već u subotu požurili da  čestitaju nepostojeću pobedu Makron, Merkelova, Džonson, Trudo, Zajev...

Prvu čestitku na izboru za predsednika SAD  uputio je  slovenački premijer Janez Janša, ali ne Bajdenu, već  Donaldu  Trampu!

1AVIJ DZOE B

foto dodjite na stadion 334 Amerika ima predsednika ali i gubitnika na predsedničkim izborima, stoga je i normalno da pobednik bude čovek, a ne dobitnik iz poštanskog koverta, kojih je protekla tri dana bilo kao konfeta, isključivo tamo gde god je Džou trebalo pomoći!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas