Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

RAČUN BEZ KRČMARA LUZERA, ODLAZEĆE ŠTETOČINE MILANA MILINOVIĆA Featured

bfc 21 1 21

Na jedinstven i neponovljivi način,  isključivo zaslugom vlasti trenutno najveća štetočina u valjevskom svetu sportu, doživotni zaljubljenik u fudbal Milan Milinović, je po ko zna koji put potvrdio da mu Baron Minhauzen nije ni do vrha đona na omiljenim mu sandalama.

I ovog januara Milnović se pobrinuo da medujskom farsom probije dno dna, i potvrdi talenat lošeg manipulatora i prodavca magle.

Tamo gde jedino vlada, praznom čričom je ponovo  pokušao  da obmane  javnost, Svoje neznanje, neodgovornost, suludo  trošenje narodnih para u FK 2014. u 2020, godini pandemije, je "prao" niestinom o odgovornisti drugih.

U 2020. je u mutant  potrošeno  za polusezonu igranja  nestvarnih 15-ak milona narodnih para, sa efektom NIŠTA!

Očekivano u prvom planu seirenja štetočine je lična požrtovanost te  "čestitist i posvećenost"  fudbalu.

A u 2020., godini, mutant  FK BK 2014 je umesto 34 odigrao    samo 19  utakmica!

Silno se štetočina vara da njegove neistine  još uvek  imaju prolaz kod valjevske sportske javnosti.

Još više greši  ako  misli da će "preživeti" u fudbalu 2021. godinu.

Posle svih cirkuskih predstava  i skoro deceniju beusmučnim dovođenjem igrača  i trenera iz drugih sredina, sa efektom, pare se potrošene, a rezulata nema, na red dolazi konačno istina.

Skupština i završni račun će biti dovoljni  za šut kartu Milana Milinovića  iz valjevskog sveta fdubala za vjeki vekov.

Štetočinskim, i parazitskom načinom vođenja kluba, ali nikada  hazaredrski, uvek proračunut u paru da se ne oklizne i padne na zakonskoj i poreskoj regulativi fudbalski luzer, pokriven papirima je  8,5 sezona  urnisao  valjevski fudbal.

Polovinom  jula 2014. je sa sebi sličnima ugasio FK Budućnost  i Krušik, i na rezulatu Krušika (Srpska liga Zapad) formirao mutanta FK BK 2014.

Ma koliko se nada  neće mu se ostvariti želja  da narednog  leta postavi fudbalski rekord  od 9 godina uništavanja  valjevskog  fudbala.

Da mu bude  lakše nije  ugrozio punoletni  mandat košarkaškog mu kolege,  još veće i beskruploznije štetočine, na sreću valjevskog sporta, sada samo ružne prošlosti. Ali da se zna sa nagomilanim dugom do danas bez odgovornosti, a koji  drugi ljudi vraćaju

"Kasica prasica"  je najveća ljubav štetočine, sada samo pp FK BK 2014

" Osipanje trenerskog i igračkog kadra, višegodišnja dugovanja nisu  omeli normalno funkcionisanje kluba" ustvrdila je nedavno štetočina u svom medijskom monologu, u pokušaju  da manipulatorski pojasni neobjašnjivo.

" Uprkos velikim dugovanjima, poslovali smo uspešno i sva dugovanja prema trenerima i igračima su namirena. Nemoguće je sa pola miliona dinara podmiriti tekuće troškove, rashode za plate i obaveze prema savezu i poreskim organima... Nama je za proteklu nekompletnu sezonu(pla sezone, plus dva polećna kola prim.aut) trebalo dvadeset milona dinara, a ukoliko je stanje redovno koji milion više. Samo nam za putovanja i troškove organizacije utakmica treba nedeljno oko 100. 000 dinara" reče i osta živ parazit No-1 valjevski baron Minhauzen sveta sporta

U spisku troškova nije pomenuo šećer  i limun, na šta klub jedino realno troši novac a ulazi u onih suludih  i preko mu potrebnih 20 i kusur miliona!

Pored besmisleno preplaćenja dva trenera, i buljuka ispod proseka dovedenih igrača iz drugih sredina, bezobrazno naduvana stavka su  putovanja, kako istiće  svake nedelje od po 100.000 dinara.

Ako se zna da  bus potroši 20 litara goriva na 100 km   i činjenicu da  prvi tim 10 utakmica  u Trećoj ligi, i dve selekcije mlađih kategorija nisu igrali u Istanbulu, Milanu, Solunu, Beču..., ruku na srce bilo je i sendviča, jasno je o čemu je zapravo reč.

Ali papir trpi sve, a izgovoriti neistinu, je fudbalski kredo Milana Milinovića i dalje  van radara policije, tužilaštva i sudova u Gradu Valjevu.

"NEMA PARA BIĆE KOPAČAKA"

Biserna neistina je vapaj "davljenika"   posle odluke Grada  da se FK BK 2014 " zavrne" slavina za 2021. ovu godinu".

"U novonastaloj situaciji, nameću se dve opcije, ili da igrači igraju, malte ne za džabe, ili da sa omladincima i kadetima pokušamo da se takmičimo i obezbedimo opstanak. Drugi  izlaz  ne postoji. Pitam se dokle entuzijazam može da traje".

Lažni entuzijast, iz ljubavi šta mislite  prema čemu i kome,  svoje  štetočinsko poslovanje u mutantu FK BK 2014, koga inače zove  Budućnosti,  brani  na svoj način. Priča o preuizamanju obaveza njegovom voljom upokojene Stare dame iz Parka Pećina, koju je "davio" i urnisao od početka 21.veka. Prvu deceniju iz senke, a poslednju direktno kao direktor, predsednik i potpredsednik.

 "Trebalo je vratiti  33 miliona zaostalog duga od 1999-2010. godine. Uspeli smo da ga svedemo na 7 miliona dinara. Klub  12 godina nema svoje električno brojilo. Na  osnovu reprograma duga moramo da platimo preko osam miliona dinara.Isplatili smo 20 rata, ostaje  još 16 (oko tri miliona)"

Nešto u računanju dogova ne štima, ali tu je Nadzorni odbor pa nek se "muči" i reši kome ko šta i koliko duguje.

Stadion u Parku Pećina prenet  zuslugom nešto manje fudbalske štetočine Beke Milutinovića u vlasništvo Grada.

Prećutna saglasnost vlasti omogućila je Milinoviću da  koristi za odigravanje utakmica kada god mu se ćefnulo, iako posle poplave u maju 2014 nije prstom mrdnuo da se šteta na stadionu sanira.

Pričom o  "vrućem  krompiru ",nekakvom "mi" ličnom angažovanju  posle tri meseca čekanja, pošto  "Đekna nije umrla",  je novi loš pokušaj plasiranja  nove neistine  o ličnom  žrtvovanju  i  u nastojanjima da stabilizuje mutanta dok nova generacija igrača ne stasa.

Vrhunac drskosti neodgovornog i bezobzrnog   luzera  i parazita je pominjanje jubileja 100 godina FK Budućnost i traženje odgovornosti na drugoj strani za sve što je radio u 21.veku protiv fudbala u Valjevu.

Da baron Minhaunezen ima težak problem sa istinom. Navodna briga o  omladinskoj školi sa više 250 dece raspoređenih u pet selekcija, i angažovanju  sedam trenera je lako proverljiva priča.

 "Treba li tu decu ostaviti bez fudbala, bez sporta i prepustiti ih ulici i zaboravu" zabrinuto se upitao na kraju daće Bog  oproštajnog monologa   Milan Milinović.

Juče je  bio na stadionu Krušik. Obratio se fudbalerima Valjevcima i najavio ništa.

Negirao je nekada kolegu sa iste funkcije  u svetu  fudbala, nije pomenuo da mu ne pada na pamet da se skloni skloni iz sveta fudbala, ali je istakao nema para i samim tim ni "kopačaka".

 Na sreću prisutni na stadionu Krušik su demantovali svojim prisutvom Milana Milinovića, nesvesnog da je već postao samo deo ružne prošlosti fudbalskog Valjeva.

Juče na prozivci je bio   Đorđe Lazić, pored Matije Nastasića najveće fudbalsko ime Valjeva u 21. veku, u ovom trenutku  okrenut  omladinskom pogonu. Drugo ime je nekada takođe vrstan fudbaler a danas  trener Vladica Petrović. Na terenu Filip Rajevac, Roki Paunović, od stare garde  Rista Ristović,  Janković, Gentić, Petrović... i naravno momci  iz omladinskog pogona. Jedini preživeli "stranac" je "specijalac" na golu Mitar Pejović. Trener golmana  je Vlada Tadić.

Završni račun i skupštinsko zasedanje su naredni korak, pred polusezonu u kojoj je sve moguće, pa čak i nemoguća misija, Prva liga, izvesnija  od  od  šanse da Zvezda izbaci Milan u februaru.

Kao za sve potrebni su preduslovi i uslovi.

Ključni za valjevski fudbal je jedan, procenite  sami koji.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas