Menu

zaglavlje

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE USKOČIO U PREMIJER  VATERPOLO - JADRANSKU LIGU!

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE US…

foto vk valis Kako piše...

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oss Kad od malih n...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U JUNU SAOBRAĆAJNICA U BUDUĆOJ PRIVREDNOJ ZONI VALJEVA U POPUČKAMA Featured

1DIVCI AUTO PUT 1 POPUCKEU Popučkama je ozvaničen  početak izgradnje saobraćajnice duge  2,5 km.Radove finansiraju Ministarstvo privrede i Grad Valjevo,  a vrednost  je 232,6 miliona dinara. Rok za završetak radova je je 120 dana.

Vođeni instiktom "agilom" da joj pozavidi i amfbija, u Popučkama stigosmo poplavljenim putićem, pored "jarčevog" igrališta,  do livade sa  tablom, kamionima i sa radnicima.

put bodzi

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je sa najbližim saradnicima je počeo obraćanje okupljenim novinarima.

"Danas okrećemo jedan novi list i započinjemo novo poglavlje i svetliju istoriju razvoja Valjeva. Izgradnja ulice u Privrednoj zoni nije najveća investicija, ali je verovatno najznačajnija. Otvara mnoga vrata za razvoj našeg grada" rekao je Gojković i  najavio nove radove.

laza1

 "Pored ulice izgradićemo priključak na državni put, odnosno za obilaznicu.U  planu je  produžetak ulice i priključenje na buduću brzu saobraćajnicu Iverak-Lajkovac. Nadamo se novim  radnim mestima, investicijama, da Valjevo bude i prijatan dom i mesto gde će ljudi hteti da ostanu i da žive", uveren je  Gojković.

U veme pandemije korona virusa,  i brojki o pozitivnima, umrlima, vakcinisima što plave medije. kada nestanak života vredi samo jedno,"eh, ah, uh" gradonačelnik Gojković je poručio da ne  želi da se bavi  onima koji su mogli mnogo, a nisu ništa  uradili za Grad Valjevo. Imperativ je bolji  život u Valjevu.

laza bosis

"Previše je posla, treba popraviti, pogurati i izgraditi. Danas je kraj neke istorije ružnih dešavanja i događaja, i danas moramo pričati o našoj budućnosti i o našem lepom gradu. Danas pričamo o Valjevu koje ulaže u infrastrukturu, u znanje i školstvo, u investicije koje će nam svima zajedno doneti samo boljitak. Danas pričamo o novoj ulici, novim  fabrikama koje će biti otvorene u ovoj zoni, gde će naši sugrađani biti zaposleni. Danas pričamo i o 25 projekata na kojima gradsko rukovodstvo intenzivno radi. da bi promenili lice našeg grada i da bi našim građanima omogućili ono što već odavno zaslužuju.  Pričamo o novim, strateški važnim projektima, brzoj saobraćajnici, gasifikaciji grada,  završetku izgradnje Gerontološkog centra, novoj sportskoj hali, novom vrtiću... Neću odustati ni od jednog projekta, moramo mnogo da radimo i moramo na pravi način da se bavimo ovim gradom i da verujemo u njega. Moramo popraviti i poslovni ambijent. Uz neizmerni osećaj sreće i radosti, želim da se što pre izgradi ova ulica i da dočekamo prve  investitore", optimista je je ambiciozni  Lazar Gojković, bez konkretnog odgovora na piatnej novinara  kada će započeti realizacija  24 pomenuta projekta, asifikacija, izgradnja  hale sportova...

"Kada se stvore preduslovi, početak radova na još  24 projekta biće obeležena. Naše želje,  će se vrlo brzo pretvoriti u stvarnost i realizovaćemo ih", samouveren je gradonačelnik Lazar Gojković.

Infrastrukturno opremanje Privredne zone u Popučkama pozdravili su i privrednici.

Đorđe Kević iz kompanije  "Bosis" je izrazio zadovoljstvo što će saobraćajnica povećati bezbednost, brži i sigurniji transport roba proizvodenih  u ovoj privrednoj zoni i pre svega  rentabilnije poslovanje.

L P BOSIS

Suvlasnik firme "Repol" Slavko Stojiljković je rekao da saobračajnica  mnogo znači, jer će mogućiti brži razvoj i veće zapošljavanje.

P LAYA I I STOILJKOVIC1

Valja podsetiti do danas  nije sankcionisano nepoštovanje rokova i nenamemsko trošenje narodnih para, odnosno promašaji sns- sps vlasti. Sada samostalni bez sps, uz podršku Šapićeve "armije" iako je rok bio 6.septembar 2020. naprednjaci nisu završili košarkaški teren na Zdravljaku. Pomenuto košarkaško igralište inovirano je  "specijalnom" podlogom, nalik mozaiku od  podmetača za vrele šerpe i lonce.

Za podlogu za razliku od predstavnika  vlasti  "laici" košarškaši iz prošlog milenijuma, ali i danas velemajstoru igre tri na tri tvrde da je " tvrda, klizava, odnosno da je nezamislivo da se na njoj igra trenira i igra ozbiljna košarka". Svidelo se to nekom ili ne, podloga se mora prilagoditi košarci  bez obzira na stav politike.

Nazavršeni preskupi i očigledno je već sad nefunkcionalni objekat  na Zdravljaku, rok da bude otvoren  6.septembar 2020.odavno je prošao, je  sa prvobitnih 4 miliona(2016.godine(poskupeo četiri puta(2019.),  i zanimljivo je  vredi skoro polovinu sredstava namenjenih za projekte medija u 2021. godini, samo" 13% umanjen u odnosu na 2020. godinu kada je iznosio 10 miliona dinara..

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas