Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

USPEH U RAŠKI ZA VERU DA "STARA DAMA" IZ PARKA PEĆINA ŽIVI ! Featured

bfc bane u raski 1 0 1

Stiglo je proleće, a sa zakašnenjem u odnosu na najlepše doba u godini,  tek u 4.nastupu došla je pobeda  kluba po volji navijača, iz Parka Pećina ili sa Krušika. Izabranici Vladice Petrovića, ponovo u kombinovanom sastavu nisu se obrukali. Juče su otišlu uRašku a danas su igrali i  svaladali fenjeraša, ekipu Bana 2:1, golovima Stahinje Sofronića u 12. i  Stefana Ćirovića u 34. minutu. Domaćin je peko Simića uspeo samo da stigne do počasnig gola u 56. minutu. Valjevci i po koji Mioničanin su pokazali da znaju da igraju, ali za više domete trebaće svega, od rada do posvećenosti i organizacije. A kad se okupe fudbalski ljudi možda za početak bude i tzv  Prve lige. Struku i decu imamo, kao i stadione, samo bez ijedne  stolice. Kad se već grade stadionu valjalo bi graditi i famozni  SPC,a ne izgleda "nanišanjenu" i pokazanu spolja,  halu sportova, bez cene. Promašaja je bilo na sve strane aovaj sa " kutijom za cipele" ne treba nam n za šta, pa makar bio  za džabe, tj za sve ukalkulisanih miliona, narodnih evra ili dinara.   

U ligi sa klubovima ubačenim bez ikakvog reda i smisla, prija samo saznanje da si nekoga od zalutalih uspeo da pobediš. Valja pobedu potvrditi u Parku Pećina protiv  takođe na niskim granama Smedereva.

Nedelje i meseci prestrojavanja, pardon čišćenja štetočina traju, a dok se klub ne očisti biće radosti samo kad pobediš ekipe poput Bana.

Zanimljivo je da su i komšije upisale po tri boda na trećeligaškom Zapadu.

Želja je u Lajkovcu pobedio užičku Slobodu 1:0, a ubsko Jedinstvo je nastavilo niz, četvrtim trjumfom u nizu. U Novom Pazaru su pobedili Jošanicu 1:0. Ubljani sa 39 i Valjevci sa 34 boda ne brinu o opstanku, dok Želja izgubi li za zelenim stolom bodove u Požarevcu imaće briga preko  glave.

j

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas