Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOŽJI JE IZBOR, METALAC SE IZ SLOBODARSKOG UŽICA VRAĆA U EVROPU Featured

 

kkm u uzicu1 FOTO Božidar Glišić Ponosno i radosno, a kako bi drugačije, iz Grada košarke i  fudbala, grada sporta Užica,  ljudi kakvih je danas  malo, naš Metalac ove kišne aprilske noći se vraća u svoje Valjevo iz Užica. Kada je bilo najvažnije i najteže došla je najvažnija pobeda 88:86!

Sloboda, iako nekompletna do poslednjeg sekunda je tražila put do pobede, NA SREĆU NIJE GA PRONAŠLA.

Božja volja je presudila i Metalac je na kraju pobedio 11-i put u sezoni dvostrukog "zaključavanja" !

Pobedio je koronu i sve kalkulante i zalizane likove, što  su več smislili scenario ispadanja i brisanja Valjeva sa košarkaške mape Srbije i Evrope. o

Vladimir Đokić, i pod temparaturom, reakcijom na revakcinaciju,  je vodio večeras pobednike, tek sada znamo zašto bezobrazno ponosan na svoje lavove pobednike!

Obećao  je borbu do poslednje  kapi krvi, i nikada nije odustao. Verovao je u mladost što je okupio prošle jeseni.

Momci su opravdali  ukazano poverenje i pruženu šansu. Valja zapamiti imena Pavla Stepanovića, Marka Bajića, Rikija Stefanovića, Dušana Radosavljevića, Slobe i Luke Jovanovića, Zorana Paunovića, Nikole Draganovića... Neko od njih će  postati veliki košarkaš. 

Pokazali su iako iscrpljeni  suludim ritmom nametnutim bez ikakvog smisla i poštovanja nadređenog da siluje zdrav razum, da mogu i nemoguće kada nema drugog izbora.

Uzvratili mladalačkim elanom, žarom i nestvranom energijom pobednika. Neizmerna ljubav, poverenje nisu došli slučajno.

Predsednik  Jovan Teodosić ne voli da puno da govori.

Radi i stvara uslove  za nestavak  priče započete pre pola veka, sa Lukom, Zoćom, Brankom, Kelom, Rajkom, Ćanom, Marjanom, "Koskom", "Mečkom", Počekom, Đurom... kasnije Vladom i Sašom... za EVROPSKI METALAC!

Sledi bitka za halu sportova dostojnu 21. veka, umesto "nanišenje"voljom politike "kutije za cipele", i da  ne zaboravim zatvorenog olimpijskog bazena.

Metalac se večaras izborio  za veliku pobedu, i valja naglasiti OPSTANAK U KLS, bez obzira na ishod mečeva sutra u Zemenu i Novom Pazaru!

Sledi nastavak bitke za još bolju, zašto da ne evropsku košarku, i onaj naš jedinstveni neponovljivi VALJEVSKI HRAM KOŠARKE, ZA NAREDNIH 100 GODINA!

BRAVO I NAPRED  NAŠ HRABRI METALAC!

Medovača čeka pobednike, a 10-og aprila juriš na kotu 12, za najslađi kraj sezone, i naravno šampanjac za sutra NAŠ METALAC U EVROPI!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas